Nasumično

Psycho-Pass Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska Decembar 2, 2020 · ? views · Postavio KurooLord · Serije Psycho-Pass

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Psycho-Pass Epizoda 1, Watch Psycho-Pass Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime Psycho-Pass always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Prvog dana, na mestu novog inspektora Jedinice jedan, Akane Tsunemori dodeljena je da rešava situaciju s taocima: čovek po imenu Nobuo Okura (čiji je koeficijent zločina utvrdio da će verovatno počiniti krivično delo) uporno je izbegavao rehabilitaciju koju je sprovela vlada i je kidnapovao i silovao nevinu ženu. Dok ga traži sa izvršiteljem Tomomi Masaokom, Akane saznaje o prirodi Dominatora i odnosu između izvršitelja i inspektora. Izvršitelj Shuusei Kagari pronalazi Okuru, ali zbog Okurine upotrebe droge, Dominatorova sposobnost da parališe postaje beskorisna. Okura beži, a Jedinica Jedna ga progoni. Dok drži taoca pri ruci, Okura zahteva da mu progoni Akane i Masaoka predaju svoje Dominatore. Posle ponovljenih neuspelih pokušaja Okure da iskoristi Dominatora, izvršitelj Shinia Kogami smrtno puca u Okura sa svojim Dominatorom. Jedinica jedna saznaje da se koeficijent zločina taoca popeo na visok nivo, što zahteva njeno pogubljenje. Pre nego što je Kogami uspe da je pogubi, Akane ga zaustavlja paralizatorom svog Dominatora. Na kraju, Akane uspeva da smiri ženu, spuštajući njen koeficijent kriminala do tačke u kojoj može biti paralizovana i odvedena. Akane mora svoje postupke objasniti u izveštaju nadređenima.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano