Nasumično

Psycho-Pass Epizoda 13

TV Sub Datum Izlaska Decembar 2, 2020 · ? views · Postavio KurooLord · Serije Psycho-Pass

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Psycho-Pass Epizoda 13, Watch Psycho-Pass Epizoda 13, don't forget to click on the like and share button. Anime Psycho-Pass always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Ginoza se sastaje sa šefom Biroa za javnu bezbednost Joushuuom Kaseijem o Makishimi, koji mu poverljivo otkriva stvarnog krivca za slučaj Prime, Toumu Kouzoburou, pre tri godine koji je slučajno “krivično asimptomatičan” baš poput Makishime. Ona ga poziva da svaku sumnju drži dalje od očiju javnosti jer Makishimino postojanje protivreči efikasnosti Sibilskog sistema i naređuje mu da privede Makishima-u živog. Nakon Iuki-jeve sahrane, Akane pristaje da se podvrgne ‘Scoop Memori-u’ kako bi obezbedila Photofit-u Makishime na osnovu njenih sećanja na incident, uprkos upozorenjima drugih da to može oštetiti njen Psicho-Pass. Uprkos proživljavanju traumatizirajućeg pamćenja, Memorijska kugla je uspešno završena, a da njen Psicho-Pass ne dostigne opasne nivoe, pružajući foto-sliku Makišime za pomoć u istrazi. Kasnije, Ginoza razgovara sa Masaokom, koji je zapravo njegov otac, o tome kako Akane uspeva da spreči da joj se Psicho-Pass zamagli.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano