Nasumično

Psycho-Pass Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska Decembar 2, 2020 · ? views · Postavio KurooLord · Serije Psycho-Pass

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Psycho-Pass Epizoda 11, Watch Psycho-Pass Epizoda 11, don't forget to click on the like and share button. Anime Psycho-Pass always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Sa bespilotnom letelicom koja mu je isporučila Dominatora, Kogami uspeva da nadmudri Sengujija i ubije ga, mada pritom takođe napravi nekoliko snimaka. Upravo tada, Iukija je zarobio Makishima, a Kogami je preslab da bi ga pratio. Dok Masaoka teži Kogami-jevim povredama, Akane odlazi sam da progoni Makišimu. Na svoj šok, otkrila je da je njegov Dominator beskoristan protiv njega jer su njegovi nivoi koeficijenta zločina preniski, a Makišima svoju sposobnost da „vara“ Sibijlinu presudu pripisuje svojoj slobodnoj volji. Daje Akane priliku da ga pokuša ubiti Senguji-jevom puškom, ali ona shvata da to ne može i primorana je da bespomoćno gleda kako Makishima ubija Iuki-a pred njenim očima. Na kraju, Akane svima govori da je Makishima imun na Dominatora.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano