Nasumično

Psycho-Pass Epizoda 5

TV Sub Datum Izlaska Decembar 2, 2020 · ? views · Postavio KurooLord · Serije Psycho-Pass

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Psycho-Pass Epizoda 5, Watch Psycho-Pass Epizoda 5, don't forget to click on the like and share button. Anime Psycho-Pass always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Ginoza i njegov tim zamalo su upali u zasedu kada su pronašli ubicu do skloništa bombe. Kogami, koji je analizirao Akaneine razgovore sa Spooki Boogie-jem i podatke o gostima o zajednicama idola, utvrđuje identitet ubice, koji se zove Masatake Midou. U međuvremenu, Midou dobija upozorenje da ne razočara Makišimu. Masaoka, Akane i Kogami zatvaraju osumnjičenog i uspevaju da ga teško rane pre nego što pobegne na bezbednost svojih avatara – koji se okreću protiv njega pod Makišiminom komandom. Grupa privodi osumnjičenog, a kasnije Ginoza otkriva Akaneu svoje razloge o svom odnosu prema izvršiteljima. Ispostavilo se da je njegov bivši partner Kogami, koji je nekada bio inspektor pre nego što je njegov koeficijent zločina povišen zbog hladnog slučaja, gde je jedan od njegovih izvršitelja ubijen.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano