Nasumično

Kiznaiver – Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska Septembar 20, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Kiznaiver

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kiznaiver – Epizoda 7, Watch Kiznaiver – Epizoda 7, don't forget to click on the like and share button. Anime Kiznaiver always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Kiznaiveri osim Honoke posećuju roditelje Rurua, saznajući o njenoj terminalnoj bolesti bubrega koja je dovela do njene neizbežne smrti. U međuvremenu, Honoka se priseća svog vremena sa Ruruom kada su bili dvojac umetnika mange pod pseudonimom Charles de Macking. Bili su najbolji prijatelji, ali Ruru je počeo da razvija osećanja prema Honoki, što je stvorilo klin i razdvojilo ih, pa je Ruru poslednje poglavlje odradila sama. Dok Honokina bol u srcu odzvanja unutar ostalih Kiznaivera, oni su krenuli da stvore trajno prijateljstvo sa njom. Iako povučena Honoka ignoriše njihove pozive u svojoj sobi, njeno srce je dirnuto kada Nico izbije zabrinutost. Tokom pljuska, Honoka nailazi na Tsuguhita kako čita njenu mangu, ali on je iznenađen kada sazna da ona nikada nije pročitala poslednje poglavlje. Dok se Tsuguhito i Honoka sastaju sa ostalim Kiznaiverima koji pokušavaju da upale blistave svetlosti na plaži, Honoka predlaže da treba da plivaju, uprkos vremenu. Honoka stiže do kraja mange i srce joj je mirno, jer je Ruruova poruka bila znak opraštanja. Honoka uverava ostale da su im bliži Kiznaiver, a ne prijatelji ili ljubavnici.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano