Nasumično

Kiznaiver – Epizoda 10

TV Sub Datum Izlaska Septembar 20, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Kiznaiver

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kiznaiver – Epizoda 10, Watch Kiznaiver – Epizoda 10, don't forget to click on the like and share button. Anime Kiznaiver always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Kiznaiveri odlučuju da ne održavaju kontakt sve dok ne započne sledeća školska godina, jer mogu da osete međusobne unutrašnje tuge zbog kojih su svi njihovi ožiljci od Kizne nestali. Nakon što Iamada započne svoju nastavu diskretnim ponižavanjem za Kiznaivere, ovo ohrabruje Nicoa da se ponovo poveže sa Katsuhirom i Ioshiharuom. Noriko pokušava samoubilački skok s krova u drastičnoj nameri da dokaže rezultate sistema Kizna, a preostali Katsuhirin ožiljak Kizna reaguje na nju. Katsuhira, Nico i Ioshiharu pronalaze prolaz u podzemnu stanicu podzemne železnice, sastajući se sa Urushibarom, koja kaže da je Noriko samo pala u nesvest. Urušibara dalje objašnjava da su Katsuhira i Noriko bili među devetnaest ispitanika tokom prvog eksperimenta Kiznaiver pre dvanaest godina. Noriko je primio punu silu bola, a ne bol koji je bio ravnomerno raspoređen među ostalima. Počela je da uzima lekove da bi utrnula svoja čula, što je uticalo i na ostalu decu, uključujući i Katsuhiru. Kad Katsuhira pronađe još petoro dece koja su puštena pre dvanaest godina, uspomene iz detinjstva izlivaju se iz njega dok ga gledaju mirnih lica.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano