Nasumično

Kiznaiver – Epizoda 5

TV Sub Datum Izlaska Septembar 20, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Kiznaiver

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kiznaiver – Epizoda 5, Watch Kiznaiver – Epizoda 5, don't forget to click on the like and share button. Anime Kiznaiver always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Kako se grupa naseljava u odmaralištu, kućanske poslove dele kuhanjem i cepanjem drva. Međutim, Hajime više puta ne uspijeva da približi Katsuhiru i Chidori tokom obroka. Noću Chidori beži kada pogrešno shvati Noriko šamarajući Katsuhiru po obrazu, ali samo da bi udarila komarca. Kada Honoka uhvati Tsuguhita kako prišunja ponoćni obrok uprkos slabom apetitu tokom dana, pokušava da ga zavede protiv njegove volje. Ovo se prekida kada Noriko predstavlja učitelja hemije Kazunao Iamadu i školskog savetnika Mutsumi Urushibara kao članove Kizna odbora. S obzirom da Chidori još uvek nedostaje u šumi, Iamada i Urushibara stavljaju ostale Kiznaivere na test hrabrosti dok ne pronađu Chidori. U međuvremenu, Kamaishi progoni Chidorija u šupi u gomorinskom kostimu i ona shvata da je on Kiznaiver. Chidori omalovažava Kamaishi-ja zbog bola koji joj je nanio njegovo nasilje nad Katsuhirom, privukavši ostale Kiznaivere u šupu. To čini da Katsuhira shvati da nikada nije bio sam u svojoj patnji.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano