Nasumično

Proleće 2016

Beyblade Burst

OLM
120 epizode · TV Completed ベイブレードバースト
6.34

Valt Aoi je toplokrvno dete koje voli da napada i poseduje Beiblade po imenu Valkirie. Njegov bliski prijatelj Shuu Kurenai je elitni Blader koji je genije, ali ipak ulaže puno truda i poseduje Beiblade-a po imenu Spriggan.

Boku no Hero Academia (My Hero Academia)

Bones
138 epizode · TV Hiatus 僕のヒーローアカデミア
8.00

Jednog dana je osvanula vest da je rođena beba koja ispušta svetlost. Od tada, supersile su bivale otkrivane na mnogim mestima, međutim, vreme je prolazilo a glavni razlog za to je ostala misterija. Natprirodno je postala normalna stvar i mašta je postala realnost. Svakom detetu je bila želja da postane heroj kad odraste. U svemu ovome se našao, Midorija Izuku… glavni protagonista u priči. On nema ni jednu sposobnost ili super moć, u školi ga ponižavaju i zlostavljaju, ali to ga ne sprečava da postane heroj kao njegov idol, Svemoćni, koji je broj jedan u svojoj profesiji. Ljudi bez moći su retkost, a zlikovaca ima sve više i više. Avantura počinje kada Midorija upozna svog omiljenog heroja koji ga ohrabruje da stigne do svog životnog cilja.

Honobono Log

Fanworks
10 epizode · TV Completed ほのぼのログ
7.39

Neki od nas imaju dovoljno sreće da imaju partnera kome se mogu poveriti u svojim lošim danima. I u najrazornija vremena možemo da se oslonimo na podršku svojih drugova. Drugi imaju neverovatnu sreću što imaju posebnog nekoga koga mogu samo nasumično zagrliti. Bez obzira na situaciju, uvek postoji bliski saveznik koji će nam pomoći da se snađemo. Honobono Log prikazuje najbolje i najgore od parova i porodica, mameći ljubitelje romantične komedije u raznim situacijama koje se mogu povezati.

JoJo’s Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable

David Production
39 epizode · TV Completed ジョジョの奇妙な冒険 ダイヤモンドは砕けない
8.53

Godina je 1999. Morioh, inače tih i miran grad, nedavno je postao žarište neobičnih aktivnosti. Joutarou Kuujou, sada morski biolog, kreće u tajnoviti grad kako bi se sastao sa Jousukeom Higashikatom. Iako se njih dvoje u početku mogu činiti kao stranci, Jousuke je zapravo vanbračno dijete Joutarouova djeda Josepha Joestara. Kad se sretnu, Joutarou shvati da možda ima više zajedničkog s Jousukeom nego samo krvna veza.

Zajedno s blagim manirom Kouichi Hiroseom i burnim Okuyasuom Nijimuraom, grupa se posvećuje istraživanju nedavnih nestanaka i drugih sumnjivih pojava u Moriohu. Potpomognuti snagom štanda, četvorica muškaraca naići će na opasnost na svakom uglu ulice, jer je na njima da razotkriju gradske tajne, prije nego što se dogodi druga.

Kiznaiver

Trigger
12 epizode · TV Completed キズナイーバー
7.46

Katsuhira Agata je tih i uzdržan tinejdžer čiji je osećaj bola gotovo nestao. Njegov prijatelj, Chidori Takashiro, može se samo slabo setiti dana pre nego što je Katsuhira doživela ovu duboku promenu. Sada njegovo prigušeno i samozadovoljno ponašanje čini Katsuhiru stalnom metom nasilnika, koji ga iskorištavaju za ogromne sume novca. Ali njihove pesnice tek ga uspevaju naterati da trepne, jer su mu čak i emocije daleko od ruke. Međutim, jednog dana su Katsuhira, Chidori i još četvorica tinejdžera oteti i prisiljeni da se pridruže sistemu Kizuna kao zvanični „Kiznaivers“. Oni koji učestvuju povezani su bolom: ako je jedan član povređen, ostali će osećati jednaku količinu agonije. Ove osobe moraju postati laboratorijski pacovi i žrtveni jarci nepotpunog sistema osmišljenog sa svetskim mirom na umu. Budući da su njihove sudbine doslovno isprepletene, Kiznaiveri moraju međusobno izložiti svoje pravo ja ili rizikuju da propadnu mnogo više od samog sistema Kizuna.

Magi: Sinbad no Bouken

Lay-duce
13 epizode · TV Completed Magi: Adventure of Sinbad, マギ シンドバッドの冒険
7.92

U malom osiromašenom selu Tison carstva Partevije, dečaku Sinbad rađa se u porodici otuđenog bivšeg vojnika Badra i njegove dobrodušne supruge Esra. Njegovo rođenje stvara blistav val tokom čitave ruhme, izjavu o posebnosti za one koji stoje na vrhuncu magične moći: „Dete sudbine“ je ovde. Uprkos tome što je njegovu zemlju mučila ekonomska nestabilnost i posledice rata, Sinbad vodi vedar život – sve dok dolazak stranca ne razbije njegov mirni svet i ubrzo ga zadesi tragedija.

Godinama kasnije, misteriozna zdanja zvana „tamnice“ podignuta su širom sveta. Govorilo se da sadrže veliku moć i blago, ove tamnice podjednako su izazvale interes pustolova i vojski; mada se do danas niko od njih nije vratio. Sinbad, kome je sada 14 godina, izrastao je u šarmantnog i talentovanog dečaka. Inspirisan šokantnim događajima iz detinjstva i očevim rečima, on žudi da započne sa istraživanjem sveta izvan svog sela. Kao da ga je sudbina organizovala, Sinbad upoznaje zagonetnog putnika po imenu Junan. Uzbuđen Sinbadovom pričom i ambicijama, Junan ga upućuje u tamnicu za koju tvrdi da ima moć koja Sinbadu treba da postigne svoje ciljeve – „moć kralja“.

Musaigen no Phantom World: Limitless Phantom World

Kyoto Animation
7 epizode · Special Completed Myriad Colors Phantom World: Limitless Phantom World, Musaigen no Phantom World Picture Drama Specials, 無彩限のファントム・ワールド Limitless Phantom World
6.40

Picrture Drama specijal animea Musaigen no Phantom World specijalno napraljena za Blu-Ray izdanje

New Game!

Doga Kobo
24 epizode · TV Completed NEW GAME!
7.60

Od detinjstva, Aoba Suzukaze je volela igricu “Fairies Story”, posebno dizajn karaktera. Nakon završene srednje škole, nije iznenađujuće što se prijavila za rad u kompaniji Eagle Jump, kompaniji
zaslužnoj za stvaranje njena omiljene igrice. Uskoro saznaje da će raditi
na trećem delu njene omiljenje igre i to sa Jagami Ko, glavnom dizajnerkom karaktera za tu igru.

Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu

White Fox
38 epizode · TV Completed Re:ゼロから始める異世界生活
8.30

Kada Subaru Natsuki napusti radnju, poslednja stvar koju očekuje je da se istrgne iz svakodnevnog života i padne u svet fantazije. Stvari ne izgledaju dobro za zbunjenog tinejdžera; međutim, nedugo nakon dolaska, napadnu ga neki nasilnici. Naoružan samo vrećom namirnica i sada beskorisnim mobilnim telefonom, brzo je pretučen do kraja. Srećom, misteriozna lepotica po imenu Satella, u žustroj potrazi za onim koji joj je ukrao oznake, dogodi se na Subaruu i spasi ga. Da bi zahvalio iskrenoj i dobrodušnoj devojci, Subaru nudi pomoć u njenoj potrazi, a kasnije te noći čak pronalazi gde se ona nalazi. Ali bez njihovog saznanja, mnogo tamnija sila prikriva par iz senke i samo nekoliko minuta nakon pronalaska obeležja, Subaru i Satella su zverski ubijeni.

Međutim, Subaru se odmah ponovo budi u poznatoj sceni – suočena sa istom grupom nasilnika, susrećući Satellu iznova – zagonetka se produbljuje kako se istorija neobjašnjivo ponavlja.

*Napomena*: Ovde je prva sezona u skraćenom obliku (13 epizoda), originalna verzija prve sezone ima 25 epizoda. Skraćena verzija je identična kao original samo se sastoji od 13 epizoda. Preostalih 13 epizoda su epizode druge sezone.

Sakamoto Desu ga?

Studio Deen
12 epizode · TV Completed 坂本ですが?
7.60

Sofisticirano, uglađeno, uzvišeno; sve reči koje opisuju izuzetno zgodan i očigledno savršen Sakamoto. Iako mu je ovo samo prvi dan u srednjoj školi, njegova atraktivnost, inteligencija i šarm već su u nesvestici, a kod momaka od ljubomore. Čini se da niko nije u stanju da ga izbaci iz šina, jer su svi pokušaji da ga se spotakne brzo onemogućeni. Njegov sangfroid je neukrotiv, a pamet mu nenadmašna. Da li će neko od Sakamotovih školskih kolega ili čak učitelja uspeti da dostigne njegov nivo izvrsnosti? Verovatno ne, ali oni bi mogli naučiti stvar ili dve pokušavajući …

Super Lovers

Studio Deen
20 epizode · TV Completed SUPER LOVERS(スーパーラヴァーズ)
7.22

Kada je čuo vest da je njegova majka na ivici smrti, Haru Kaidou – najstariji sin porodice – leti sve do Kanade. Onog trenutka kada stigne, saznaje da ga majka nije samo zavarala, već bi trebalo da se brine i o svom usvojenom bratu Renu Kaidouu, nedruštvenom detetu koje se oseća ugodnije oko pasa nego kod ljudi.

Zbog nepoverljive prirode svog novog brata, Haru u početku teško dolazi do Rena, ali njihova veza na kraju raste. Renu daje obećanje: živeće zajedno u Japanu nakon što Haru završi srednju školu. Međutim, zbog nesrećne nesreće, Haru gubi sve uspomene na leto koje su proveli zajedno, uključujući i obećanje koje je dao. Pet godina kasnije, očekujući da Haru održi obećanje, Ren stiže u Tokio; ali za Harua, Ren je samo slučajan dečak koji tvrdi da mu je brat.

Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge

Silver Link.
12 epizode · TV Completed Tanaka-kun is Always Listless, 田中くんはいつもけだるげ
7.88

Za srednjoškolca Tanaku čin bezvoljnosti način je života. Poznat po svojoj nepažnji i sposobnosti da zaspi bilo gdje, Tanaka se moli da svaki dan prođe bez problema kao i prošli, nastojeći sačuvati svoj lijeni način života koliko god može izbjegavajući situacije koje zahtijevaju da se napregne. Zajedno sa svojim pouzdanim prijateljem Ohtom koji mu pomaže u zadacima koje ne može izvršiti, letargični tinejdžer neprestano se bavi događajima koji ga sprječavaju da doživi tihe i mirne dane za kojima čezne.

Twin Star Exorcists

Studio Pierrot
50 epizode · TV Ongoing Twin Star Exorcists, 双星の陰陽師
7.32

Magano, paralelno carstvo ispunjeno čudovištima poznatim kao “Kegare”, mjesto je gdje istjerivači imaju posla sa svim nečistoćama. Benio Adashino vunderkind je istjerivač koja je prepoznata po svojoj moći, a Savez isterivača poziva jeu Tokio. Na putu se spušta u zagrljaj Rokura Enmadoua, mladog istjerivača s problematičnom prošlošću. Ali nečistoće Magano ne miruju. Kad ovo dvoje istjerivača svjedoče paru djece koju je ukrao Kegare, Benio požuri spasiti ih, vukući Rokuro zajedno sa sobom u Magano. Uključena u borbu u kojoj je na rubu poraza, Rokuro spašava Benio, otkrivajući se sposobnim da joj bude talent za suparnika. Sousei no Onmyouji govori o dvoje nadarenih istjerivača kojima je suđeno da postanu “Istjerivači Blizanci Zvijezde” i prorečenim roditeljima Mika – reinkarnaciji Abe no Seimeija – koji će očistiti svijet od svih nečistoća.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano