Nasumično

Kiznaiver – Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska Septembar 20, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Kiznaiver

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kiznaiver – Epizoda 3, Watch Kiznaiver – Epizoda 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Kiznaiver always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Nakon što Honoka razotkrije svoju tajnu, šest Kiznaivera kasnije počinju da osećaju “rezidualni bol”, koji se greškom prvi put osetio nakon što je Hajime pao sa balkona Katsuhirainog stana. Ovaj osećaj se javlja više puta tokom dana, što tera Noriko da šest Kiznaivera zaduži za pronalazak nestalog sedmog člana, čiji bol mogu da osete. Nakon što niko u njihovom razredu ne reaguje sa bolom kada se Kiznaiveri naštete jedni drugima, nestalog člana zaključuju kao Jošiharu Hisomu, jedinog učenika koji je odsutan od početka škole. Pokušavaju da se suprotstave Jošiharuu u njegovom stanu, ali on beži i nastaje hajka. Pronašavši Jošiharua nadvožnjakom, Katsuhira skače pokušavajući da ga ubedi da su svi povezani. Dok Katsuhira bolno sleće u obližnji kabriolet, ostali Kiznaivers saznaju da Ioshiharu-a budi bol. U međuvremenu, Noriko je vladinim zvaničnicima domaćin konferencije u vezi sa sistemom Kizna s ciljem „istinske veze“.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano