Nasumično

Kiznaiver – Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska Septembar 20, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Kiznaiver

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kiznaiver – Epizoda 6, Watch Kiznaiver – Epizoda 6, don't forget to click on the like and share button. Anime Kiznaiver always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Prikazan je flešbek Honoke i vesele devojke po imenu Ruru. Noriko kontaktira Kiznaivere da bi im objasnio da su uspeli da povežu bol kroz svoja srca. U stanu Katsuhire, Tsuguhito se ne pojavljuje i Honoka odlučuje da ode ranije. U restoranu su Tsuguhitovi prijatelji zaljubljeni u iuri mangu pod olovkom Charles de Macking, ali unutar Tsuguhita udara akord kada prepozna liniju u mangi koju je rekao Honoka, nagovarajući ga da ode. Honoki se obraća urednik koji želi da dobije prava na proizvodnju svoje mange kao filma. Nakon što ga Tsuguhito zaustavi, Honoka u besu pobeže. Dok Tsuguhito kasnije deli deo prošlosti Honoke kao autorke mange ostalim Kiznaiverima, Noriko im dodeljuje posebnu misiju da je spasu. Honoka stiže u školu, okružena filmskom ekipom, zbog čega se slomila masivnim signalom bola. Ostatak grupe i dalje uspeva da je pronađe i otera filmsku ekipu. Dok Honoka bježi u potpunom šoku, Katsuhira izražava svoje razočaranje u Noriko time kako je misija osjećala pola srca.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano