Nasumično

Noragami Aragoto Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska September 6, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Noragami

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Noragami Aragoto Epizoda 12, Watch Noragami Aragoto Epizoda 12, don't forget to click on the like and share button. Anime Noragami always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Ebisu objašnjava da Dušni poziv, u kome čovek zaziva pravo ime Boga, može vratiti Bishamona i Iato-a. Hiiori uspešno zove Bishamon, vraćajući je nazad, ali Soul Call ne uspeva na Iato-u, što znači da “Iato” nije njegovo pravo ime. Kada Nebeski kažnjavači dođu da pogube Ebisua, Bishamon pokušava da ga odbrani. Hiiori se seća imena koje je urezala na minijaturnom svetištu i zaziva pravo Iato-ovo ime “Iaboku”, vraćajući ranjenog Iato-a. Kaznenici neba sazivaju prsten za smirivanje da bi ubili Ebisu. Iato uništava prsten za smirivanje da bi ga zaštitio, ali drugi je postavljen na zemlju, zarobivši Ebisua.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano