Nasumično
Tower of God
Ocena 7.77
Sačuvaj
Već je sačuvalo 54 ljudi

Tower of God

Gledajte čitave epizode Tower of God, preuzmite Tower of God sa srpskim prevodom, Tower of God na srpskom, gledajte Tower of God na Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea.
神之塔 -Tower of God-
Status: Ongoing Studio: , Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: , Vrsta: TV Glumci: Postavio: Zer0Flamer Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Tower of God English Subbed on Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea. You can also download free Tower of God Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Tower of God on Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Tower of God

Postoji kula koja poziva odabrane ljude u nju, sa obećanjem da će ispuniti jednu bilo koju njihovu želju. Bilo da se radi o bogatstvu, slavi, autoritetu ili nečemu što sve to nadmašuje– sve ih čeka kada se popnu na vrh kule.

Dvadeset peti Bam je dečak koji je čitav svoj život poznavao samo mračnu pećinu, prljavu krpu i nedostižnu svetlost. Pa kad mu je devojčica po imenu Rejčel došla kroz svetlost, čitav njegov svet se promenio. Postajući blizak prijatelj sa Rejčel, od nje je naučio razne stvari o spoljnom svetu. Ali kada Rejčel kaže da ga mora napustiti da se popne na Kulu, njegov svet se raspada oko njega. Zarekavši se da će je slediti bez obzira na to što je potrebno, on baci pogled na toranj i dogodi se čudo.

Tako započinje putovanje Bama, mladog dečaka kojeg Kula nije izabrala već je sam otvorio svoja vrata. Njegovu vrstu nazivaju “Iregularnim” – bićima koja su poljuljala sam temelj Kule svaki put kad kroče u nju.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano