Nasumično

Proleće 2020

8th Son Are You Kidding Me!?

Shin-Ei Animation, SynergySP
12 epizode · TV Completed 八男って、それはないでしょう!
6.19

Budeći se u novom svetu, 25-godišnji Shingo Ichinomiia shvata da je u telu šestogodišnjaka. Zadržavajući sećanja na stresan život radeći u firmi, Shingo saznaje da je osoba koju zauzima Vendelin Von Benno Baumeister, osmi sin siromašne plemićke porodice koja živi na selu. Probuđen svojom bizarnom situacijom, Vendelin nastoji da svoj finansijski i socijalni status promeni na bolje. Njegova novootkrivena velika magična sposobnost može se pokazati upravo onim što treba za postizanje tog cilja.

Appare-Ranman!

P.A. Works
13 epizode · TV Completed 天晴爛漫!
7.36

Nijedan san nije prevelik za Appare Sorrana, socijalno nezgodnog pronalazača koji je živeo u malom ruralnom gradu u Japanu krajem 19. veka. Fasciniran od detinjstva stvaranjem parnih brodova koji mogu povezati ljude na velike daljine, naučio je da pravi mašine svih vrsta iz različitih naučnih tekstova. Njegov cilj je da preplovi more, dalje od neba i na kraju, na drugu stranu meseca.

Na nesreću, nizom događaja Appare se našao nasukan usred mora na svom mini parobrodu. Pored njega pluta vešt, ali kukavički samuraj, Kosame Išiki, koji je dobio zadatak da održi svoje ekscentrično ponašanje u šahu. Taman kad se čini da je izgubljena svaka nada, veliki brod ih spasi i odveze u Los Angeles. Bez novca i planova, odlučuju se da učestvuju u „Transameričkoj divljoj trci“, koja Appareu daje priliku da napravi sopstveni automobil, a Kosameu priliku da iskoristi novčanu nagradu za povratak kući. Međutim, koliko će ova avantura odvesti Apparea i Kosamea protiv rivalskih trkača i nepoznatih izazova koji žive u divljini?

Arte

Seven Arcs
12 epizode · TV Completed アルテ
7.19

U 16. stoljeću grad Firenca cvjeta s kulturnim i kreativnim preporodom u proslavi renesanse. Arte, dražesna mlada dama iz aristokratske obitelji, sanja da bude umjetnica i doprinese obnovi civilizacije. Međutim, očevom smrću izgubila je jedinu osobu koja je vjerovala u njezinu strast prema umjetnosti. Sada se očekuje da se uda za plemića i živi kao profinjena domaćica bez sramoćenja svog prezimena. Nerado prihvaćajući njezinu sudbinu, svojeglavi Arte stupa na ulice u potrazi za glavnim majstorom koji će je uzeti za šegrta.

U potrazi za mentorom, Arte se mora suočiti sa surovom stvarnošću kad je se potpuno izbjegava jer je ženska umjetnica. Nitko ne vjeruje da su žene sposobne za finu izradu, pa je stoga nijedna nije spremna prihvatiti. Srećom, poznatog zanatliju pod imenom Leo nagovaraju da je uzme za svoju učenicu budući da je ionako nema. I tako, Artein novi život započinje, daleko od udobnosti njezina plemenitog odgoja. Kao šegrt, mora je zaraditi da se drži, rješavajući razne izazove na teškom putu da postane punopravni, majstor zanatlije.

Beyblade Burst Sparking

OLM
52 epizode · ONA Completed Beyblade Burst Super King, ベイブレードバースト スパーキング
6.48

Godinu dana nakon dešavanja iz “Beyblade Burst Rise”, braća Hikaru i Hiuga su se suočili sa novim i moćnim evoluiranim delovima Valtrieka, Roktavora i Satombe. Tri Beyblade-a zrače neverovatnom snagom baš zato što njihovi Bladeri pri izletanju ispuštaju iskrice. Hiuga i Hikaru, inspiriani novim Beyblade-ovima, rešili su da naprave svoje: Hiperion i Helios, a potom su ih isprobali u borbi protiv legendarnih Bladera i tako su trenirali sa najboljima koji su ikada kročili areni.

Spremni da učine sve što je potrebno da bi postali najbolji, oni kreću širom sveta da izazivaju najbolje, u pokušaju da postanu jači, i bore se protiv svih vrhunskih Bladera koji su ostavili trag na stadionu.

Bungou to Alchemist: Shinpan no Haguruma

OLM
13 epizode · TV Completed Bungou to Alchemist: Shinpan no Haguruma
6.29

Nalazite se u svetu u kojem možete upoznati poznate japanske istorijske pisce. Sa strankom sastavljenom od drugih pisaca, vi ulazite u zamrljane knjige kako biste ih pročistili, otključali tajne i stekli nove saveznike.

Fog Hill of Five Elements

Nice Boat Animation, Samsara Animation Studio
7 epizode · TV Ongoing Fog Hill of Five Elements, Wushan Wuxing, Fog Hill of the Five Elements, Five Elements in the Misty Mountain, 雾山五行
8.03
Legenda kaže da su davno čudovišta mogla da daju mogućnost određenim izabranim zvaničnicima da savladaju pet elemenata. Ali za to morate proći kroz opasne maglovite planine … Pratimo avanture jednog od ovih izabranih zvaničnika.

Gleipnir

Pine Jam
13 epizode · TV Completed グレイプニル
7.06

Šuiči Kagaja je ono što bi neko smatrao prosečnim srednjoškolcem, ali ponekad se pretvori u čudovište. Ne zna kako i zašto je stekao svoje sposobnosti, samo da bi više voleo da niko ne zna za njih. Jedne noći pronalazi zgradu u plamenu sa devojkom zarobljenom unutra. Odlučujući da je spasi, transformiše je i nosi na sigurno, ali slučajno ispusti telefon.

Sledećeg dana, devojka koju je spasio – Claire Aoki – pronalazi ga i suočava sa svojim čudovišnim identitetom. Čak ide toliko daleko da ga gurne sa školskog krova da bi dokazala svoju teoriju nakon što Šuiči negira njene navode. Očajnički želeći da se spasi, transformiše se, a Claire pukne sliku kako bi ga ucenila da joj kaže sve što zna o čudovištima, što, ironično, nije mnogo. Kako se ispostavilo, Claire ima svoju tajnu: tražila je svoju sestru, koja je takođe postala čudovište. Ona traži pomoć Šuičija da bi je pronašla, ali nisu jedini koji traže odgovore.

Kaguya-sama: Love is War

A-1 Pictures
36 epizode · Completed かぐや様は告らせたい?~天才たちの恋愛頭脳戦~
9.17

Na poznatoj Šučin Akademiji, Mijuki Širogane i Kaguja Šinomija, glavni su predstavnici studentskog veća. Mijuki se smatra u najboljim učenikom u zemlji i poštovan je od strane vršnjaka i mentora, te trenutno obavlja ulogu predsednika učeničkog veća. Uz njega, potpredsednik Kaguja – najstarija ćerka bogate porodice Šinomija – blista na svim mogućim poljima. Na njima počiva čitavo studentsko veće, a mnogi ih smatraju savršenim parom.

Međutim, uprkos tome što oboje gaje osećanje prema drugom, nijedno od njih nije spremno da ih prizna. Prvi koji prizna će izgubiti, biće gledan s prezirom i biće smatran nižim bićem. Sa ulogom svoje časti i ponosa, Mijuki i Kaguja su podjednako odlučni da izađu kao pobednici na bojnom polju ljubavi!

Kakushigoto

Ajia-Do
12 epizode · TV Completed Kakushigoto, Hidden Things, かくしごと
8.01

Samohrani otac Kakuši Goto ima tajnu. On je najprodavaniji crtač popularne erotske mange, ali njegova mlada kći Hime to nikada ne sme saznati! On sada prolazi kroz mnoge nevolje, samo kako bi se pobrinuo da Hime ne otkrije čime se on bavi. Priča o ljubavi i smijehu između oca i kćeri.

Kingdom

Pierrot Plus, Studio Pierrot, Studio Signpost
129 epizode · TV Hiatus Kingdom, キングダム
8.81

Kineski period zaraćenih država, besni zmaj koji će sravnjivati zemlju 500 godina, video je mnoštvo kraljevstava kako se uzdižu i propadaju, otvarajući put sledećoj generaciji kraljeva i generala da se bore za prevlast. Na kraju je iz beskonačnog ciklusa ratovanja izašlo sedam moćnih država. U kraljevini Kin Li Ksin, rob koji je ostao bez roditelja, energično trenira sa svojim kolegom robom i najboljim prijateljem Piaom, koji deli svoj ponosni san da jednog dana postane Veliki general Nebesa. Međutim, njih dvoje su odjednom primorani da se rastanu kada Piaoa regrutuje za rad u kraljevskoj palati kraljev čuvar. Nakon što se razvio žestoki državni udar, Piao se vraća u Ksin, napola mrtav, sa misijom koja će ga dovesti do sastanka sa mladim kineskim kraljem Iing Zhengom, koji ima zapanjujuću sličnost sa Piaom. Kraljevstvo prati Ksina dok on čini prve korake na velikim stranicama istorije Kine natopljenim krvlju. Morao je da iskrči svoj put do slave u svojoj dugoj potrazi da postane Veliki general istorijskih Sedam zaraćenih država.

Princess Connect! Re:Dive

CygamesPictures
13 epizode · TV Completed Priconne, プリンセスコネクト!Re:Dive
7.06

Na kontinentu Astraea čovjek padne s neba, ne posjedujući nikakva sećanja osim svog imena Yuuki. Pronalazi ga vilenjakinja po imenu Kokkoro koja se predstavlja kao njegov vodič u svijetu koji će prijeći. Uz Kokkorovo vodstvo, Yuuki je u stanju naučiti kako ovaj svijet funkcionira, od borbe s čudovištima do rukovanja valutama. Kako bi zaradili novac za svoje putovanje, Yuuki i Kokkoro odluče otići do obližnjeg gildskog udruženja kako bi prihvatili jednostavnu potragu. U svojoj ekspediciji upoznaju Pecorine, pomalo proždrljivu, ali šarmantnu djevojku vještu u borbi. Sutradan upoznaju i Karyl, djevojku mačku specijaliziranu za magiju. Nakon nekog vremena između njih se stvori prijateljska i drugarska veza i njih četvero odluče stvoriti vlastiti gild. Nastavljajući svoje avanture, oni istražuju svijet, upoznaju nove ljude i možda će otkriti tajne iza Yuukijevih nestalih sećanja.

Shironeko Project: Zero Chronicle

Project No.9
12 epizode · TV Completed 白猫プロジェクトZERO CHRONICLE
5.31

Svijet je podijeljen na dva kraljevstva: Kraljevstvo Bijelo, koje pluta nebesima i njime vlada njihova kraljica Iris, i Kraljevstvo Crno, koje stoji na pustoj zemlji ispod i u kojem je Kralj Tame vladar. Kasno su sile zla skupile veliku moć, predstavljajući prijetnju čitavom svijetu. Kao glavni predstavnik Svjetlosti, Irisina je dužnost održavati ravnotežu svijeta i boriti se protiv tame u svom kraljevstvu.

U međuvremenu, u Kraljevstvu Crne, besna čudovišta uništavaju selo određenog dječaka, ostavljajući ga jedinim preživjelim. Dok tuguje u beznađu, oklopnik po imenu Skeer primjećuje dijete i tješi ga. Ubrzo nakon toga, Skeer prepoznaje dječakov potencijal da promijeni status quo kraljevstva i čini ga nasljednikom prije nego što umre. Dječak se tada zavjetovao da će postati princ tame – onaj koji će zamijeniti kralja – da će svijet vratiti na njegov pravi put.

Dok Iris i Princ tame izazivaju predstojeću propast sa kojom se svijet suočava na svoj vlastiti način, njihove će se sudbine međusobno približavati, a možda će njihova veza odlučiti o sudbini svijeta.

The Millionaire Detective – Balance: Unlimited

CloverWorks
11 epizode · TV Completed 富豪刑事 Balance:UNLIMITED
7.62

Daisuke Kanbe, čovek izvanrednog bogatstva, raspoređena je u sedište moderne prevencije kriminala kao detektiv. Tamo se udružuje sa Haruom Katouom, humanim detektivom koji pre svega ceni pravdu. Njih dvojica su polarne suprotnosti i njihov moral se iznova sukobljava. Haru prezire Daisukea jer koristi monetarno bogatstvo za rešavanje slučajeva, jer veruje da novac nije sve. Njih dvojica će, međutim, morati da kombinuju napore da bi rešili misterije koje im se spremaju.

Tower of God

Telecom Animation Film
13 epizode · TV Completed 神之塔 -Tower of God-
7.77

Postoji kula koja poziva odabrane ljude u nju, sa obećanjem da će ispuniti jednu bilo koju njihovu želju. Bilo da se radi o bogatstvu, slavi, autoritetu ili nečemu što sve to nadmašuje– sve ih čeka kada se popnu na vrh kule.

Dvadeset peti Bam je dečak koji je čitav svoj život poznavao samo mračnu pećinu, prljavu krpu i nedostižnu svetlost. Pa kad mu je devojčica po imenu Rejčel došla kroz svetlost, čitav njegov svet se promenio. Postajući blizak prijatelj sa Rejčel, od nje je naučio razne stvari o spoljnom svetu. Ali kada Rejčel kaže da ga mora napustiti da se popne na Kulu, njegov svet se raspada oko njega. Zarekavši se da će je slediti bez obzira na to što je potrebno, on baci pogled na toranj i dogodi se čudo.

Tako započinje putovanje Bama, mladog dečaka kojeg Kula nije izabrala već je sam otvorio svoja vrata. Njegovu vrstu nazivaju “Iregularnim” – bićima koja su poljuljala sam temelj Kule svaki put kad kroče u nju.

Yu-Gi-Oh!: Sevens

Bridge
? epizode · TV Ongoing 遊☆戯☆王SEVENS
5.46

U sve većem svijetu Dvostrukih čudovišta, dok dvobojaci poboljšavaju svoje vještine i podižu redove, dvoboji postaju sve složeniji. Pridržavajući se strogih pravila, uz korištenje i učenje provjerenih strategija, može se razviti u snažni dvoboj. Međutim, kao dječak koji voli izume i otkriva nove mogućnosti, učenici osnovne škole Yuuga Oudou trenutni je način dvoboja predvidljiv i krut – drugim riječima, dosadan.

Stoga mu je cilj stvoriti novi put u dvobojima sa svojim uzbudljivim novim izumom: Rush Duels. Njegova ambicija ubrzo privlači pozornost Tatsuhise Kamijou, kolege iz osnovne škole, koja ga dovodi na misteriozno mjesto u pokušaju da otkrije potencijal novog sustava.

Iako Yuuga želi primijeniti Rush Duels kao novi standard dvoboja i srušiti konvencije igre, on otvara vrata svom konačnom cilju – učiniti dvoboj opet uzbudljivim.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano