Nasumično

Tower of God Sezona 2 Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska Jul 7, 2024 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Tower of God

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Tower of God Sezona 2 Epizoda 1, gledajte Tower of God Sezona 2 Epizoda 1. Tower of God Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Tower of God

神之塔 -Tower of God-
Ocena 7.77
Status: Ongoing Studio: , Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: , Vrsta: TV

Postoji kula koja poziva odabrane ljude u nju, sa obećanjem da će ispuniti jednu bilo koju njihovu želju. Bilo da se radi o bogatstvu, slavi, autoritetu ili nečemu što sve to nadmašuje-- sve ih čeka kada se popnu na vrh kule.

Dvadeset peti Bam je dečak koji je čitav svoj život poznavao samo mračnu pećinu, prljavu krpu i nedostižnu svetlost. Pa kad mu je devojčica po imenu Rejčel došla kroz svetlost, čitav njegov svet se promenio. Postajući blizak prijatelj sa Rejčel, od nje je naučio razne stvari o spoljnom svetu. Ali kada Rejčel kaže da ga mora napustiti da se popne na Kulu, njegov svet se raspada oko njega. Zarekavši se da će je slediti bez obzira na to što je potrebno, on baci pogled na toranj i dogodi se čudo.

Tako započinje putovanje Bama, mladog dečaka kojeg Kula nije izabrala već je sam otvorio svoja vrata. Njegovu vrstu nazivaju “Iregularnim” – bićima koja su poljuljala sam temelj Kule svaki put kad kroče u nju.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano