Nasumično
Dodali smo reklame na sajt kako bismo pokrili troškove održavanja i platili prevodioce. Hvala na razumevanju.

Noragami Aragoto Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska September 6, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Noragami

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Noragami Aragoto Epizoda 3, Watch Noragami Aragoto Epizoda 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Noragami always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Iukine saznaje za Suzuhinu smrt od Kazume i nehotice je izvijena s njim u Bishamonovo svetilište. Kada se Bishamon suoči sa Kazumom o Iatinom abdestima, Kazuma joj kaže da je Iato zapravo njen spasitelj, pre nego što zaštiti Iukine od njenog pucanja. To dovodi do toga da Bishamon protjeruje Kazumu, jer oklijeva da ga potpuno oduzme od sebe. Kazumu preuzimaju Kofuku i Daikoku. Aiha, korumpirana Regalia u Bishamonovom klanu, napada Iato-a, a Kugaha otima dušu Kazume i Hiiori-ja, ostavljajući za sobom njeno nesvesno telo.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano