Nasumično
Dodali smo reklame na sajt kako bismo pokrili troškove održavanja i platili prevodioce. Hvala na razumevanju.

Noragami Aragoto Epizoda 9

TV Sub Datum Izlaska September 6, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Noragami

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Noragami Aragoto Epizoda 9, Watch Noragami Aragoto Epizoda 9, don't forget to click on the like and share button. Anime Noragami always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Sad je prošlo mesec dana otkako je Iato nestao. Kao poslednji posao mora da izbavi vračara iz podzemlja. U kolokvijumu na Takamagahari sumnja se da je kletva Ebisu, verovatno kontrolišući Fantome. U podzemnom svetu, Iato upoznaje Ebisua, koji želi četkicu za lociranje, četku koja će mu omogućiti da kontroliše Fantome bez patnje. Uhvati ih Izanami, kraljica podzemlja, ali nakon što dobiju Četka, Ebisu i Iato pokušavaju da pobegnu. Hiiori postaje uznemirena kada zaboravi Iato-a, a kolega je nevoljno poljubi tokom trostrukog sastanka sa svojim prijateljima u Capipa Land-u.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano