Nasumično
Dodali smo reklame na sajt kako bismo pokrili troškove održavanja i platili prevodioce. Hvala na razumevanju.

Noragami – Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska September 6, 2020 · ? views · Postavio Anime Fan Boy · Serije Noragami

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Noragami – Epizoda 4, Watch Noragami – Epizoda 4, don't forget to click on the like and share button. Anime Noragami always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Iato vodi Hiiori i Iukine da upoznaju kolegu boga po imenu Kofuku i njene Regalije, Daikoku. Usred njihovog razgovora, Iatoa je pozvao samoubilački kancelarijski radnik po imenu Usuke Urasava, kojem je slučajno srušio vrh zgrade. Na putu dole, Usuke objašnjava kako su njegova sreća i sreća krenuli nizbrdo u potrazi za ljubavlju za devojkom, za koju se ispostavilo da je Kofuku, za koju se otkrilo da je Binbougami (Bog siromaštva) koji izaziva nesreću i nesreću onima oko sebe. Iato uspeva da iskoristi Iukine da prekine Usukeove veze i sećanja na Kofuku, pre nego što osigura da bezbedno sleti. Nakon što Iato prikupi svoju uplatu, Kofuku kaže Hiioriju da je Iato jednom ranije ubio. Kasnije, dok Iato kaže Hiiori-u da ode do Kofuku-a i Daikoku-a ako mu se nešto dogodi, Iukine nailazi na čudnu ženu, za koju se otkriva da je Nora – Iato-ova bivša Regalia.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano