Nasumično

Zima 2014

Hoozuki no Reitetsu

Wit Studio
13 epizode · TV Completed 鬼灯の冷徹
7.80

Pakao je birokratija, a posao teče mirnije nego ikad zahvaljujući demonskoj efikasnosti Hoozukija, glavnog zamenika Lorda Enme, kralja Pakla. Bez obzira da li nudi savet Momotarouu ​​iz japanskog folklora ili prima diplomatske misije iz judeo-hrišćanskog pakla, demon koji vodi emisiju iza kraljeve impozantne senke spreman je da pobedi sve izazove koji mu se nađu u krvavoj kaši. Metaforično, naravno … Dečko sa posterima za mikro upravljanje i naoružan veštinama pregovaranja dostojnim Vall Streeta, Hoozuki no Reitetsu prati sadističkog i ravnodušnog Hoozukija dok dane provodi rešavajući pakao. Uz obilje poznatih lica iz popularnih japanskih legendi i istočnoazijske mitologije na srednjim rukovodećim pozicijama, ova referentna i anahrona mračna komedija donosi novo značenje frazi „odgovornost poslodavca“. Koliko bi uopće bilo teško upravljati zaposlenima iz pakla?

Nisekoi

Shaft
32 epizode · Hiatus Nisekoi: False Love, Nisekoi, ニセコイ
7.65

Raku Ichijou, student prve godine srednje škole Boniari, jedini je naslednik zastrašujuće porodice jakuza. Pre deset godina, Raku je obećao svom prijatelju iz detinjstva. Sada mu ostaje samo privezak sa bravom, koji se otključava samo ključem koji je devojčica ponela sa sobom kad su se rastali. Sada, godinama kasnije, Raku je izrastao u tipičnog tinejdžera i sve što želi je da ostane što manje nezanimljiv u svojoj iakuza pozadini dok školske dane provodi zajedno sa srednjoškolskom simpatijom Kosaki Onoderom. Međutim, kada američka banda pčelinje košnice napadne travnjak njegove porodice, Rakuovi idilični romantični snovi šalju se na bacanje dok ga uvlače u frustrirajući sukob: Raku treba da se pretvara da je u romantičnoj vezi sa Chitoge Kirisaki, prelepom ćerkom šef pčelinje košnice, kako bi se smanjilo trenje između dve grupe. Na nesreću, stvarnost ne može biti dalje od ove silne laži – Raku i Chitoge na prvi pogled padaju u mržnju, jer je devojka uverena da je patetičan gurač, a u Rakuovim očima Chitoge je otprilike jednako privlačan kao divlja gorila. Nisekoi prati dnevne ludorije ovog neusklađenog para koji je primoran da se slaže radi održavanja mira u gradu. Sa mnogo više devojaka koje mu iskaču iz života, sve nekako povezane sa Rakuovom prošlošću, njegova potraga za devojkom koja drži njegovo srce i njegovo obećanje vodi ga u neočekivanijim pravcima nego što očekuje.

Noragami

Bones
25 epizode · TV Completed ノラガミ
8.03

U slučaju potrebe, ako pogledate na pravo mesto, možda ćete videti neobičan telefonski broj iscrtan crveno. Ako pozovete ovaj broj, čućete kako se mladi čovek predstavlja kao Iato Bog. Iato je malo božanstvo i samoprozvani „Bog isporuke“, koji sanja da ima milione obožavalaca. Bez ijedne svetinje posvećene njegovom imenu, međutim, njegovi ciljevi su daleko od ostvarenja. Dane provodi radeći neobične poslove po pet jena po komadu, sve dok se njegova partnerka u oružju ne zasiti njenog beskorisnog gospodara i ne napusti ga. Baš kao što stvari izgledaju sumorno za boga, njegovo bogatstvo se menja kada devojčica iz srednje škole, Hiiori Iki, navodno spasi Iato-a od saobraćajne nesreće, uzimajući udarac za njega. Izvanredno, ona preživljava, ali događaj je prouzrokovao da joj duša postane labava i da stoga može da napusti svoje telo. Hiiori zahteva da je Iato vrati u normalu, ali saznavši da mu za to treba novi partner, nevoljko pristaje da mu pomogne da ga pronađe. A uz Hiiori-jevu pomoć, Iato-ova se sreća konačno može okrenuti.

Oneechan ga Kita

C2C
12 epizode · TV Completed お姉ちゃんが来た
6.38

Priča se vrti oko Tomoye Mizuhare, 13-godišnjeg dječaka koji iznenada dobije veliku sestru kada se njegov otac ponovo oženi. Sedamnaestogodišnja Ichika pomalo je čudna, a njezina naklonost prema Tomoyi prilična je, ako ne i zastrašujuća. Povrh svega, Ichikin prijatelj Ruri krajnji je sadist. Zatim tu je Ichikina grudna japanska prijateljica Marina.

Pupa

Studio Deen
12 epizode · TV Completed Pupa (ピューパ)
3.44

Napušteni od svojih nasilnih roditelja i zaviseći samo jedni od drugih, brat i sestra Utsutsu i Jume Hasegava su zadivljeni prelepim crvenim leptirima koji su se pojavili u njihovom svetu. Ne znajući za njih, ovi grimizno nakriveni vjesnici trube o početku kanibalističke noćne more – misteriozni virus poznat kao Pupa će se uskoro izleći.

Nakon što je podlegla punim efektima Pupe, Jume se podvrgava grotesknoj metamorfozi u čudovišno stvorenje sa nezasitnom željom za mesom; S druge strane, Utsutsu je samo delimično pogođen, dobivajući umesto toga izvanredne regenerativne moći. Potvrđujući odlučnost da održi obećanje koje je dao sebi pre više godina, Utsutsu je spreman da žrtvuje sve kako bi uvek bio tu za svoju dragocenu mlađu sestru.

Witch Craft Works

J.C.Staff
12 epizode · Completed Witchcraft Works, ウィッチクラフトワークス
7.02

Iako su svakog jutra delili isti autobus i sedeli jedno pored drugog na času, Ajaka Kagari, &kuot;Princeza&kuot; iz srednje škole Tougetsu, nije bio ništa drugo do nedostižni idol za Honoku Takamiju. Horda studenata koji su obožavali &kuot;Princezu&kuot; bio samo smetnja za Honoku, živeći svojim lenjim, redovnim srednjoškolskim životom.

Sve je izgledalo sasvim normalno sve dok jednog dana Honoku nije iz vedra neba napala misteriozna veštica. Na njegovo iznenađenje, Ajaka mu spasava život, otkrivajući da je vatrena veštica na tajnoj misiji da zaštiti Honoku.

Od tog sudbonosnog dana, običan život Honoke se okreće naglavačke jer je bačen u rat između veštica iz radionice, koje nastoje da zaštite građane, i veštica iz kule, koje žele da ukradu moć skrivenu u njemu.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano