Nasumično
Dodali smo reklame na sajt kako bismo pokrili troškove održavanja i platili prevodioce. Hvala na razumevanju.

Noragami Aragoto Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska September 6, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Noragami

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Noragami Aragoto Epizoda 4, Watch Noragami Aragoto Epizoda 4, don't forget to click on the like and share button. Anime Noragami always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Dok su njih dvojica u zatvoru, Kazuma otkriva Hiiori-u da je jedini preživeo Bishamonov bivši klan Regalia. U prošlosti je Bishamon pretrpeo korumpiranu Regaliju. Kada je klan podlegao haosu i postao Blob Fantom, Kazuma je tražio od Iato-a da ih ubije da bi spasio Bishamona. To je razlog zašto je Kazuma dužan Iatu i zašto ga Bishamon mrzi. Kugaha planira da postane Kazumin naslednik nakon što je ubio Bišamona i reinkarnirao je. Iato i Iukine se bore protiv Bishamona, pogrešno verujući da je ona otela Hiiori. Kada Bishamon nastavi da ubija Iato-a, Iukine skoči ispred da ga zaštiti, rascepljen na pola.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano