Nasumično

Noragami Aragoto Epizoda 13

TV Sub Datum Izlaska Septembar 6, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Noragami

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Noragami Aragoto Epizoda 13, Watch Noragami Aragoto Epizoda 13, don't forget to click on the like and share button. Anime Noragami always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Prsten za smirivanje ubio je Ebisua, reinkarnirajući ga nazad u dete, nesvesno ko je bio u prošlom životu. Njegova smrt i reinkarnacija u velikoj meri utiču na Iato-a, koji detetu Ebisu kaže da je u svom prošlom životu bio hrabar i nesebičan čovek. Iato želi da bude sličniji Ebisuu, čineći dobro za čovečanstvo umesto da ubija. Pusti prošlost kao Bog nesreće i oslobađa Noru, obećavajući da će joj nova svrha biti Bog sreće sa Iukine-om kao vodičem. Scena posle kredita pokazuje da je Kouto Fujisaki, dečak koji je otišao kao Hiiori na sastanak u Capipa Land i poljubio je, zapravo Iatov otac i poseduje Ebisuovu četku za lokuciju.

Komentari

  1. Anonymous says:

    Jel mozda bude nastavak jer izgleda kao da treba

    1. Zer0Flamer says:

      Malo je verovatno. Manga još ubek izlazi, ali poglavlja dolaze retko zbog lošeg zdravstvenog stanja autora. Najverovatnije će studio čekati da se završi pre nego što nastave.

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano