Nasumično

Code:Breaker Epizoda – 9

TV Sub Datum Izlaska Novembar 21, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Code:Breaker

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Code:Breaker Epizoda – 9, Watch Code:Breaker Epizoda – 9, don't forget to click on the like and share button. Anime Code:Breaker always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Dok svi Code: Breakers dobijaju anonimne poruke u kojima se detaljno navodi Hitomijeva lokacija, Hitomi kaže Sakuri da sedi i sačeka da plan započne, ali Sakura se naljuti kad Heike spomene da je Rui sveo u krvavu zbrku. Juki obaveštava Ogamija o Heikeovoj izdaji i njih dvojica zajedno nastavljaju do Hitomijevog skrovišta. Dok Juki zadržava Heikea, Ogami se suočava sa Hitomi i spašava Sakuru. Međutim, Ogamiju zaustavlja Kanda, koji je pod Hitomijevom električnom kontrolom, ali Sakura na kraju sprečava Ogamija da ubije Kandu. Hitomi prikazuje svoju kolekciju satova na zidu, svaki zaustavljen u trenutku kada je ubijen nekadašnji Code: Breaker. Hitomi planira da pogubi premijera, ali prvo bombarduje grad pun civila kao spektakl razotkrivanja Code: Breakersa, kako bi ih prepoznao kao velike heroje, a ne kao opasne izopštenike. Ogami se ne slaže sa ovim uzrokom i sagoreva sve satove, ali dok Ogami nastavlja da napada Hitomi, Iukihina dolazi i interveniše, vodeći premijera sa sobom. Iako Ogami nije u stanju da uradi bilo šta, jer njegov plamen ne može da otopi Iukihinin led, Toki dolazi tačno na vreme da spasi Ogamija i Sakuru od naleta leda. Skrovište počinje da se ruši i svi odlaze. Međutim, Sakura ulazi u automobil sa Hitomi, Heikeom i Iukihinom unutra, nadajući se da će ih sprečiti da ubiju premijera.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano