Nasumično

Code:Breaker Epizoda – 11

TV Sub Datum Izlaska Novembar 21, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Code:Breaker

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Code:Breaker Epizoda – 11, Watch Code:Breaker Epizoda – 11, don't forget to click on the like and share button. Anime Code:Breaker always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Šifra: Breakeri i dalje traže Hitomi, ali nisu uspeli. Dok bombe nastavljaju da detoniraju širom Japana, Code: Breakers, japanska vlada i Kizakura dobijaju anonimne mailove sa detaljima o lokacijama bombi i Hitomija koji se nalaze u Ski Toveru. Toki i Kanda kreću prema Nebeskom tornju, dok Juki izlazi da traži i onemogući što više bombi. Ogami prvo stiže u Ski Tover da spasi Sakuru, ali Hitomi ga uhvati i upusti u intenzivnu bitku. Kao rezultat toga, Ogamijev plavi plamen preplavljuje Hitomijeva struja. Dok se Sakura uspeva da se oslobodi, Hitomi im otkriva da je premijer pokušao da Hitomija ubije kako bi ga sprečio da izloži Code: Breakers. Hitomi tada iznosi svoju želju da stvori svet u kojem ljudi sa posebnim sposobnostima mogu živeti srećan život slobodno, a ne kao vladini psi. Tokija i Kandu zaustavlja Heike, koji se suočava sa Tokijem u žestokom dvoboju. Japanska vlada i Kizakura počinju da izoluju lokacije bombama, ali im nedostaje osoblja. Jukihina nastavlja da spasava svu decu sa posebnim sposobnostima u istraživačkom objektu, a tek ga je sreo Rui, za koji je otkriveno da je još uvek živ.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano