Nasumično

Code:Breaker Epizoda – 8

TV Sub Datum Izlaska Novembar 21, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Code:Breaker

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Code:Breaker Epizoda – 8, Watch Code:Breaker Epizoda – 8, don't forget to click on the like and share button. Anime Code:Breaker always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Dok Code: Breakers raspravljaju o svom sledećem planu akcije, Toki odlazi, nezainteresovan za spasavanje oca. Kako Code: Breakers nastavljaju da razgovaraju o svom planu, niko osim Ogami-a nije osuđen da ubije svog bivšeg vođu. Toki odlazi do Nenene, koja se čini da ga se seća, ali ona se iznenada vraća na staro, nesvesna ko je Toki. Dok članovi Kizakure koji su povređeni tokom Hitomijevog napada neguju rane, Sakura pronalazi Ogami kako gleda njen porodični foto album. Objašnjava se Ogami da su Gotoku i Iuki usvojili Sakuru kao dete nakon što su je jedne noći zatekli napolju na njihovom pragu sa krvlju poprskanom po njoj. U međuvremenu, Juki i Rui se prisećaju kada je Hitomi nekada bila dobra. Kada se Toki vrati, Sakura i drugi Code: Breakers kreću u potragu za Hitomi i premijerom. U školi se Kanda sastaje sa nekoliko drugih članova fakulteta koji svi rade za Eden kao pristalice Code: Breakers-a. Budući da je Kanda bivša podređena Hitomi, plan je da ona iskoristi svako moguće preostalo poverenje da ubije Hitomi. Nakon što se Rui sretne s Heike na mostu, napao ju je jer je shvatila da je on dio Hitomijeve šeme. Juki, dok Rui pokušava da spreči da se most sruši, svedok Heike napada je izdaleka. Heike se tada pojavljuje Sakuri i zavara je da ga sledi, vodeći je direktno do Hitomijevog skrovišta sa premijerom uzetim za taoca. Heike je razmenjuje kao gest dobre volje kako bi se pridružio Hitomi.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano