Nasumično

Code:Breaker Epizoda – 3

TV Sub Datum Izlaska Novembar 21, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Code:Breaker

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Code:Breaker Epizoda – 3, gledajte Code:Breaker Epizoda – 3. Code:Breaker Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Ogami i Sakura pešače zajedno do škole, kako bi mogli međusobno da se nadgledaju. Međutim, nisu svi zadovoljni pažnjom koju Sakura poklanja Ogamiju. Kasnije, Sakura prati Ogamija na jednom od njegovih poslova i iznenađena je onim što vidi.

Code:Breaker

CØDE:BREAKER
Ocena 6.82
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2012 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 13

Vozeći se autobusom jednog dana, Sakurakouji Sakura gleda kroz prozor i vidi ljude kako su živi izgoreli u plavoj vatri i dečaka njenih godina koji je neozleđen i stoji nad ljudima. Sledećeg dana se vraća na lokaciju i nema leševa niti dokaza bilo kakve vrste ubistva, već samo mali požar. Zatim odlazi na nastavu i saznaje da postoji novi student transfera, Oogami Rei, koji izgleda tačno poput dečaka koga je ranije videla, a crnu rukavicu nosi samo na levoj ruci. Oogami je razbijač kodova, onaj koji „ne postoji“. On je naizgled hladnokrvni ubica koji sledi princip „oko za oko“, da „koristi zlo protiv zla“. Uveren da ubijanje nije u redu, Sakurakouji kreće da ga zaustavi i prodre u njegovo ledeno srce.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano