Nasumično

Code:Breaker Epizoda – 10

TV Sub Datum Izlaska Novembar 21, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Code:Breaker

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Code:Breaker Epizoda – 10, Watch Code:Breaker Epizoda – 10, don't forget to click on the like and share button. Anime Code:Breaker always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Kada je Hitomi imao šesnaest godina, inaugurisan je kao Code: Breaker 06, a zbog izvrsnosti na poslu smatran je unapređenjem. Heike je u to vreme otkriven kao stariji. Četiri godine kasnije, Hitomijev neimenovani partner, u to vreme Code: Breaker 05, ubijen je tokom operacije i pokazuje se da je njegov sat prestao da radi čim je umro. Heike je promovisao Hitomi kao novi Code: Breaker 05, ali Hitomi je bila veoma zabrinuta zbog smrti svog partnera. Šest godina kasnije, Hitomi je, kao Code: Breaker 03, dodeljen zadatak da izvede teroristički kupe natprirodnih elemenata, izbezumljen je kada je ostatak njegove grupe, osim Hitomija, umro tokom misije, a samo vođa razbojničke nadnaravne uspeo je da pobegne. Hitomi je, objašnjavajući Heikeu da je Kodeks: Prekidač 06 u to vreme ubio sopstvenom snagom, zatražila od njega da istraži stvar. Kada je Hitomi unapređen u Code: Breaker 01, dobio je zadatak da obuči regrutovane Code: Breakers (Iuki, Toki, Rui i Ogami), inicirajući ih kao Code: Breakers nakon njihovih individualnih treninga. Međutim, Hitomi se brinuo za Ogamijev primarni fokus na uklanjanju zla bez razmišljanja o bilo kakvim posledicama. Tokom spasilačke misije sa Ogamijem i Tokijem, Hitomi se vidi kako nosi dete, što je bio stvarni cilj spasilačke misije. Hitomi je kasnije rekao Ogamiju da bi njihova svrha trebala biti zaštita nemoćnih, a ne jednostavno ubijanje zlih. Na drugom poslu sa drugim Code: Breakersima, Hitomi je konačno ubio vodeću prevaru nadnaravnu da bi se osvetio za smrt svojih bivših drugova. Heike je kasnije obavestio Hitomija da je Code: Breakers mogao umreti ako prekomerno iskoriste sopstvene moći, što ih je Eden sprečavala da znaju. Iako Hitomi nije uspeo da to otkrije Ogamiju, on se ćutke zakleo da će se osvetiti Edenu. U ovom trenutku, Hitomi objavljuje javnosti na Ski Tover-u da će ubiti premijera i 50.000 drugih civila širom Japana.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano