Nasumično

Code:Breaker Epizoda – 13

TV Sub Datum Izlaska Novembar 21, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Code:Breaker

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Code:Breaker Epizoda – 13, Watch Code:Breaker Epizoda – 13, don't forget to click on the like and share button. Anime Code:Breaker always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Nakon kratkog povratnog osvrta kada je Ogami imao prvi trening sa Hitomi, plavi plamen Ogami lako apsorbuje najjače Hitomijeve udare struje, što je rezultiralo obojicom. Hitomi stiže do svog kodeksa: Kraj kad ga vlastite moći počnu napadati. Hitomi je, i dalje želeći da nastavi svoj plan, uzvratio Ogami. Dok laže poražen i izgovara poslednje reči svim Code: Breakersima, Hitomi ih podstiče da se obznane kao oni koji su pobedili njega i njegovu zaveru. Međutim, premijer se pojavljuje i kaže drugačije, što razbesni Hitomija. Code: Breakers uspeva da ga spreči da ubije premijera i Hitomi konačno dolazi do njegovog Code: End i umire u naručju Ogami-a, koji odlazi nakon što se opravdao da je Hitomi dobio ono što je zaslužio. Toki čuje kako javnost pripisuje zasluge policijskoj upravi za onesposobljavanje bombi i ubistvo Hitomija. Kasnije, Heike i premijer razgovaraju o tome da su uspeli da se amigami bore protiv Hitomija kako bi izvukli njegovu istinsku moć, koju zanima da li će ova sila uspeti protiv „Seekee“ -a. Koristili bi Sakuru da bude sa Ogamijem kako bi ugasio njegov plamen ako ikada ode van kontrole. Premijer iskašljava krv kada mu električna varnica šokira telo. Sakura se pojedinačno oprašta od Jukija, Ruija i Tokija, kojima je dodeljena svaka vlastita misija, napominjući da je i Ogami već otišao. Dok se Sakura vraća svom normalnom životu, Ogami odlazi u misiju sa Kandom na aerodromu, boreći se sa čovekom sa posebnom sposobnošću vetra.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano