Nasumično

Akame ga Kill! – Epizoda 9

TV Sub Datum Izlaska September 4, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Akame ga Kill!

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
This title has been categorized as 'mature', therefore may contain intense violence, blood/gore, sexual content and/or strong language that may not be appropriate for underage viewers.
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Akame ga Kill! – Epizoda 9, Watch Akame ga Kill! – Epizoda 9, don't forget to click on the like and share button. Anime Akame ga Kill! always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Dok se Moja potpuno oporavlja, videla je člana Tatsumija i Night Raid-a Lubbocka kako prave sklekove sa Akameom i Leoneom bukvalno na leđima. Najenda postavlja Akamea za privremenog vođu pre nego što planira da ode da regrutuje nove članove. U međuvremenu, Jaegers (Vave, Kurome, Seriu, Dr. Stilish, Run i Bols) se okupljaju i Esdeath se brutalno predstavlja kao vođa ove grupe, čija je misija loviti neprijatelje Carstva. Lubbock poziva Tatsumija i Leonea u svoju biblioteku, gde objašnjava da se Najenda pre mnogo godina zgadio nad Esdeath-ovom prekomernom okrutnošću prema jugozapadnoj plemenskoj vojsci. Esdeath sponzoriše turnir, potajno pronalazeći svog bračnog prosca. Tatsumi na turnir ulazi pod maskom kovača. Nakon što je Tatsumi besprekorno pobedio protivnika bez glave u areni i osvojio turnir, Esdeath se iznenada zaljubio u svoju moć. Kad mu se približi, okova ga i odvede u palatu. Akame, Leone, Mine i Lubbock uče o ovome i razgovaraju o tome da li treba spasiti Tatsumija ili ne.

 

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga