Nasumično

Akame ga Kill! – Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska September 4, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Akame ga Kill!

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
This title has been categorized as 'mature', therefore may contain intense violence, blood/gore, sexual content and/or strong language that may not be appropriate for underage viewers.
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Akame ga Kill! – Epizoda 11, Watch Akame ga Kill! – Epizoda 11, don't forget to click on the like and share button. Anime Akame ga Kill! always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Dr. Stilish i Team Stilish (Hana, Kaku, Ja, Mimi, Tobi i Trooma) pronalaze i napadaju skrovište Night Raid-a. Tatsumi se bori da se bori protiv Kakua, koji je u posedu Sheele-ovog Ektase-a, ali Mine ulazi i koristi Bundevu da ga minira. U međuvremenu, Akame se bori protiv Tobija, čije je mehaničko telo opremljeno puškama i mačevima. Lubbock koristi svoj Imperial Arms Cross Tail, kolut žica kojima se može manipulisati, da formira koplje i zabode Tobija u prsa. Trooma pokušava da napadne Mine s leđa, ali Leone presreće iznenadnim napadom i ubija ga jednim udarcem. Nožni vojnici dr. Stilish-a okružuju Tatsumi, Akame, Leone, Mine i Lubbock, a sve osim Tatsumija pogađa paralitički otrov dr. Stilish-a ubrizgan u nožne vojnike. Najenda vozi Air Mantu i šalje Susanoo-a, koji lako poražava pešake. Ubrzo nakon toga, dr. Stilish sebi ubrizga bočicu koja ga pretvara u opasnu zver i konzumira Hanu, mene i Mimi da bi ojačao. Nakon što Susanoo nije u mogućnosti da napadne, Tatsumi, Akame i Mine zajedno rade na ubijanju ljudskog tela dr. Stilish-a unutar opasne zveri.

 

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga