Nasumično

Akame ga Kill! – Epizoda 24

TV Sub Datum Izlaska September 4, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Akame ga Kill!

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
This title has been categorized as 'mature', therefore may contain intense violence, blood/gore, sexual content and/or strong language that may not be appropriate for underage viewers.
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Akame ga Kill! – Epizoda 24, Watch Akame ga Kill! – Epizoda 24, don't forget to click on the like and share button. Anime Akame ga Kill! always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Pošto je Tatsumi sada mrtav, Esdeath izaziva Akamea na dvoboj. Akame je primorana da oslobodi svog aduta trujući se, povećavajući time svoje fizičke sposobnosti. Na kraju, Akame ranjava Esdeath-u levu ruku, a Esdeath je odseca da spreči širenje otrova njenim telom. Pre nego što Akame započne poslednji štrajk, Esdeath koristi svoj adut da zamrzne vreme, ali to ne sprečava Akame da zada Esdeathu fatalan udarac. Poslednjim naporom Esdeath zarobi sebe i Tatsumi u led, što ih obojicu razbije na komade. U međuvremenu, Leone izvodi Honesta pre nego što pokuša da pobegne iz palate. Međutim, on koristi svoj Imperial Arms Erase Stone, krunu koja može slomiti druge Imperial Arms, kako bi uništio Leoneov Lionel. Leone uspeva da ubije Honest, čak i kad puca na nju više puta iz pištolja. Leone se oprašta od Akame i kasnije umire u sokaku. Najenda osuđuje cara na smrt zbog kvarenja Carstva, dok Talas i trk odaju počast Kuromeovom grobu. Najenda preuzima odgovornost da pomogne u obnovi i obnovi Glavnog grada. Akame se razilazi sa Najendom i odlazi u nepoznate delove.

 

Komentari

  1. PhilipTheBatman says:

    Mnogo mi se svidja ovaj anime jedva nadam se da ce izaći 2 sezona i da će tacumi da ozivi

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga