Nasumično

Akame ga Kill! – Epizoda 19

TV Sub Datum Izlaska September 4, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Akame ga Kill!

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
This title has been categorized as 'mature', therefore may contain intense violence, blood/gore, sexual content and/or strong language that may not be appropriate for underage viewers.
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Akame ga Kill! – Epizoda 19, Watch Akame ga Kill! – Epizoda 19, don't forget to click on the like and share button. Anime Akame ga Kill! always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Night Raid planira da se infiltrira u palatu tokom godišnjice festivala Put mira. Susanoo za članove priprema omiljena jela za pripremu misije. Tatsumi i Mine nose se u masci kao preusmeravanje kako bi neotkriveni izašli iz grada, ali Seriu ih primećuje i napada rafalom. Kako Suzuka takođe dolazi i napada, Tatsumi je odvraća od područja, dok se Mine bori protiv Seriu i Coro. Tatsumi poražava Suzuku tako što je drobi pod obližnjim ruševinama. Nakon izdržavanja brzih udaraca Seriu, Mine skuplja snagu i koristi Bundevu da preseče Seriu i Coro na pola. Serju se osvećuje postavljanjem bombe samoubice koja joj je ugrađena u ruku. Moje noge se iscrpe kad pokuša da pobegne, ali Tatsumi je na kraju spasava od eksplozije. U međuvremenu, ostatak Night Raida juriša na palatu. Iako Esdeath savetuje Bolića da ne odlazi, on kasnije pokušava da pobegne, da bi ga ubili Akame i Lubbock.

 

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga