Nasumično

The Devil is a Part-Timer! – Sezona 2 Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska April 6, 2023 · ? views · Postavio boringLifee · Serije The Devil is a Part-Timer!

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite The Devil is a Part-Timer! – Sezona 2 Epizoda 4, gledajte The Devil is a Part-Timer! – Sezona 2 Epizoda 4. The Devil is a Part-Timer! Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

The Devil is a Part-Timer!

はたらく魔王さま!
Ocena 7.84
Status: Ongoing Studio: , Datum Izlaska: 2013 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: , , Vrsta: TV Epizode: 37
Udarivši strah u srca smrtnika, Lord demon Satana počinje da osvaja zemlju Ente Isla sa svojim ogromnim demonskim vojskama. Međutim, dok se upušta u ovu brutalnu potragu za zauzimanjem kontinenta, njegov napor onemogućava junak Emilija, primoravajući Satanu da se brzo povuče kroz dimenzionalni portal samo da bi sleteo u ljudski svet. Zajedno sa svojim lojalnim generalom Alsielom, demon se našao nasukan u savremenom Tokiju i zarekao se da će se vratiti i završiti svoje potčinjavanje Ente Isla - to jest, ako uspeju da pronađu put nazad! Nemoćan u svetu bez magije, Satana pretvara lik čoveka po imenu Sadao Maou i počinje da radi u MgRonald's -u - lokalnom restoranu brze hrane - da sastavi kraj s krajem. Ubrzo shvata da njegov cilj da osvoji Ente Islu jednostavno nije dovoljan jer raste odlučan da se popne korporativnom lestvicom i postane vladar Zemlje, jedan po jedan zadovoljan kupac! Bilo da se radi o skraćenom radnom vremenu, kućnim poslovima ili jednostavno pokušaju plaćanja stanarine na vreme, Hataraku Maou-sama! predstavlja urnebesan pogled na najprizemnije aspekte svakodnevnog života, sve kroz oči nesrećnog demonskog gospodara.

Komentari

  1. Anonimni coek says:

    Ajmo sledeća epizoda😂🤣

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano