Nasumično

Leto 2022

Call of the Night

LIDENFILMS
13 epizode · Completed Call of the Night, よふかしのうた
7.87

Kou Jamori na površini izgleda kao tipičan učenik srednje škole. Relativno dobar u učenju i ljubazan sa kolegama iz razreda, ulaže mnogo truda u održavanje ove fasade. Jednog dana, međutim, odlučuje da prestane da se pretvara i napušta školu, razvijajući nesanicu kao rezultat toga što nema izlaza za energiju tokom dana. Kada šeta sam noću, oseća se neznatno bolje, iako je svestan da njegovu nemogućnost spavanja treba smatrati ozbiljnim problemom.

U jednoj takvoj šetnji, Kou upoznaje čudnu devojku, Nazunu Nanakusu, koja dijagnostikuje uzrok njegove nesanice: uprkos promenama u svom životu, on se još uvek koči da doživi pravu slobodu. Ona kaže da neće moći da spava osim ako nije zadovoljan kako provodi svoje budne sate. Kada se čini da je rešila njegove trenutne brige, Nazuna ga poziva nazad u svoj stan da podeli njen futon. Posle nekog vremena, nesvesna da samo glumi nesvest, ona se nagne nad njega i ujede

Isekai Ojisan

AtelierPontdarc
13 epizode · TV Completed Uncle from Another World, Isekai Uncle, Ojisan in Another World, 異世界おじさん
7.97

Pre 17 godina, Takafumijev ujak je pao u komu, ali sada se vratio kao čovek koji je ustao iz groba. Ubrzo, Takafumi saznaje dve bizarne stvari: njegov ujak ceni video igre više od svega, i, dok je bio u komi, zapravo je bio transportovan u drugi svet kao neki herojski čuvar!
I sada, ne samo što Takafumi mora da živi sa ujakom koji je bukvalno magičan, već mora i da ga upozna sa dve decenije istorije – pametnim telefonima, brzim internetom, modernim anime lajtmotivima… kao i sa traumatičnim ishodom rata konzola iz 90-ih godina prošlog veka!

Made in Abyss: The Golden City of the Scorching Sun

Kinema Citrus
12 epizode · Completed Made in Abyss: The Golden City of the Scorching Sun, メイドインアビス 烈日の黄金郷
8.80

Neposredno nakon događaja Made in Abiss Movie 3: Davn of the Deep Soul, peti deo filma Made in Abiss pokriva avanturu Rega, Rikoa i Nanačija u šestom sloju, prestonici nepovratnih.

RWBY: Ice Queendom

Shaft
12 epizode · Completed RWBY: Ice Queendom, RWBY 氷雪帝国
7.40

U svetu Remnant-a, ljudi i Faunus—ljudsko-životinjski hibridi nastavljaju svoj svakodnevni život uprkos sveprisutnoj pretnji monstruoznog Grima. Posvećeni lovci i lovkinje bore se sa Grimom i sa prilagođenim oružjem i sopstvenim &kuot;Prividima,&kuot; jedinstvene sposobnosti proistekle iz energije nečije duše. Neki ratnici takođe koriste kristalizovano energetsko gorivo, &kuot;Prašina,&kuot; da svoje oružje podari elementarnim svojstvima. U ovom opasnom poslu, potrebna je rigorozna obuka da biste ostali živi. U tom cilju, svako od četiri Remnantova kraljevstva osnovalo je škole za pravilno negovanje dece koja žele da postanu licencirani lovci.

Na Bikon akademiji u Kraljevini Vejl, obećavajuća grupa budućih Lovaca debituje kao tim RVBI. Rubi Rose, Veiss Schnee, Blake Belladonna i Iang Ksiao Long dolaze iz različitih pozadina i kao rezultat toga često se guše. Međutim, kada sarađuju, oni su velika sila koja je čak privukla pažnju Bikonovog direktora profesora Ozpina. Zajedno sa kolegama studentima kao što su oni u Timu DžNPR, mlado čudo Rubi i njeni prijatelji upuštaju se u avanture koje ih bore protiv ekstremističke grupe Faunus poznate kao Beli Očnjak. Svaki eksplozivni susret ih takođe približava pravim zlikovcima koji orkestriraju sukobe iz senke.

Shadows House

CloverWorks
25 epizode · TV Completed シャドーハウス
7.91

Plemenite senke bez lica koja žive u ogromnoj vili, kojoj prisustvuju žive lutke koje provode veći deo svog vremena čisteći čađu koju beskrajno emituju njihovi misteriozni gospodari.

Pratite priču o Emiliko, mladoj i veseloj živoj lutki, dok uči svoje dužnosti služeći kao pomoćnica svojoj gospodarici Kejt.

Tensei Kenja no Isekai Life: Dai-2 no Shokugyou wo Ete, Sekai Saikyou ni Narimashita

Revoroot
12 epizode · Ongoing My Isekai Life: I Gained a Second Character Class and Became the Strongest Sage in the World, Tensei Kenjya no Isekai Life,
6.65

Judži Sano, crni radnik kompanije, pozvan je u drugi svet dok završava posao kod kuće. Njegova profesija na onom svetu, Krotitelj čudovišta, smatra se poslom koji otežava da postane avanturista. Međutim, zahvaljujući nekim ljigavcima koje je upoznao, a koji su pročitali nekoliko magijskih knjiga, stekao je magične moći i drugu profesiju, Mudraca.

Iuuji je stekao ogromnu moć, ali da li je svestan svoje snage? Slepo postaje bez premca i najjači na svetu!

The Devil is a Part-Timer!

Studio 3Hz, White Fox
37 epizode · TV Ongoing はたらく魔王さま!
7.84

Udarivši strah u srca smrtnika, Lord demon Satana počinje da osvaja zemlju Ente Isla sa svojim ogromnim demonskim vojskama. Međutim, dok se upušta u ovu brutalnu potragu za zauzimanjem kontinenta, njegov napor onemogućava junak Emilija, primoravajući Satanu da se brzo povuče kroz dimenzionalni portal samo da bi sleteo u ljudski svet. Zajedno sa svojim lojalnim generalom Alsielom, demon se našao nasukan u savremenom Tokiju i zarekao se da će se vratiti i završiti svoje potčinjavanje Ente Isla – to jest, ako uspeju da pronađu put nazad!

Nemoćan u svetu bez magije, Satana pretvara lik čoveka po imenu Sadao Maou i počinje da radi u MgRonald’s -u – lokalnom restoranu brze hrane – da sastavi kraj s krajem. Ubrzo shvata da njegov cilj da osvoji Ente Islu jednostavno nije dovoljan jer raste odlučan da se popne korporativnom lestvicom i postane vladar Zemlje, jedan po jedan zadovoljan kupac!

Bilo da se radi o skraćenom radnom vremenu, kućnim poslovima ili jednostavno pokušaju plaćanja stanarine na vreme, Hataraku Maou-sama! predstavlja urnebesan pogled na najprizemnije aspekte svakodnevnog života, sve kroz oči nesrećnog demonskog gospodara.

Tokyo Mew Mew New ♡

Graphinica, Yumeta Company
24 epizode · TV Ongoing Tokyo Mew Mew New, 東京ミュウミュウ にゅ~♡
6.61

Koristeći DNK ugroženih vrsta životinja, istraživači Mjau projekta stvorili su grupu ženskih heroja obdarenih izvanrednim nadljudskim sposobnostima. Među njima je Zoi Henson, koja shvata da poseduje impresivne moći Iriomotske divlje mačke.
Sarađujući sa svojim drugaricama Mjau Mačkicama, Zoi mora da se ujedini i bude deo Družine Mjau Mjau kako bi odbranila Zemlju od invazije Ciniklonaca i Čudostvora, dok njihov uzbudljiviji dvojni identitet čuvaju u tajnosti od voljenih.

 

 

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano