Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

The Devil is a Part-Timer! – Epizoda 13

TV Sub Datum Izlaska December 26, 2020 · ? views · Postavio Rajcho · Serije The Devil is a Part-Timer!
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download The Devil is a Part-Timer! – Epizoda 13, Watch The Devil is a Part-Timer! – Epizoda 13, don't forget to click on the like and share button. Anime The Devil is a Part-Timer! always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Chiho sanja neobičan san gde Satana napušta Zemlju i vraća se Ente Isli, ostavljajući je mnogo iza svoje muke. Dok se sledećeg dana seća Sada, snova potvrđuje da nema dovoljno magije da se vrati, jer je sve to koristio popravljajući grad iz svoje i Sarieline bitke prethodnog dana. U isto vreme, otkrivaju Sariel u zamrzivaču MgRonalda, pošto je magični bambus Sadao preusmerio njegov portal. Sariel odmah pada na glavu Maiumi, na svoje veliko gnušanje. U međuvremenu, Emi takođe sanja čudan san gde Satana osvaja Sasakuzu. Dok odlazi u posetu Sadau i drugovima. Shiro pita Sadao za neko slobodno vreme što je čini sumnjičavom, navodeći je da pozove Emeraldu da vidi šta bi mogli da nameru. Kasnije, Emi primećuje da se brojne kutije dostavljaju u Sadov stan i postaje još sumnjičavija. Na poslu, Sadao odjednom pita Maiumi za promenu smene zbog čega Chiho strahuje da bi se mogao vratiti kod Ente Isle, ali Sadao joj se izvinjavajući skriva njihove motive. Chiho i Emi odlučuju da sledećeg dana slede Sadaoa kako bi saznali šta su radili i otkrili da su on zajedno sa Shiroem uzeli dodatne poslove da bi platili Hanzove GPS trakere koji su ih spasili od Sariel. Dok Emi preispituje Sadaa na kutijama, vraćaju se u vilu Rosa i otkrivaju da je Hanzo uhvaćen u prevari prilikom kupovine, čime je prevaren da kupi beskorisne stvari. Sadao i Emi odlaze do prodavca da zahtevaju povraćaj novca i otkrivaju da je Shiro tamo radio, zajedno sa pretećim menadžerom koji odbija povraćaj novca zbog ugovora koji je Hanzo potpisao. Emi je u stanju da reši situaciju kroz period hlađenja. Na kraju Shiro i Sadao slave svoj uspeh izlaskom u restoran, dok se svi vraćaju normalnom životu u ljudskom svetu.

U epilogu, Sadao je primorana da nakon posla odšeta kući po kiši. Dok čeka na pešačkom prelazu, Emi prilazi i daje mu novi kišobran kao zamenu za onaj koji joj je pozajmio. Sadao joj se zahvaljuje i ona ga dočekuje sa osmehom.

The Devil is a Part-Timer!

はたらく魔王さま!
Ocena 7.84
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2013 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 13
Udarivši strah u srca smrtnika, Lord demon Satana počinje da osvaja zemlju Ente Isla sa svojim ogromnim demonskim vojskama. Međutim, dok se upušta u ovu brutalnu potragu za zauzimanjem kontinenta, njegov napor onemogućava junak Emilija, primoravajući Satanu da se brzo povuče kroz dimenzionalni portal samo da bi sleteo u ljudski svet. Zajedno sa svojim lojalnim generalom Alsielom, demon se našao nasukan u savremenom Tokiju i zarekao se da će se vratiti i završiti svoje potčinjavanje Ente Isla - to jest, ako uspeju da pronađu put nazad! Nemoćan u svetu bez magije, Satana pretvara lik čoveka po imenu Sadao Maou i počinje da radi u MgRonald's -u - lokalnom restoranu brze hrane - da sastavi kraj s krajem. Ubrzo shvata da njegov cilj da osvoji Ente Islu jednostavno nije dovoljan jer raste odlučan da se popne korporativnom lestvicom i postane vladar Zemlje, jedan po jedan zadovoljan kupac! Bilo da se radi o skraćenom radnom vremenu, kućnim poslovima ili jednostavno pokušaju plaćanja stanarine na vreme, Hataraku Maou-sama! predstavlja urnebesan pogled na najprizemnije aspekte svakodnevnog života, sve kroz oči nesrećnog demonskog gospodara.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat