Nasumično

Leto 2023

AI no Idenshi

Madhouse
12 epizode · TV Ongoing The Gene of AI, AIの遺電子
7.03

Ovaj naučnofantastični omnibus koji prikazuje doktora koji leči probleme robota i humanoida u bliskoj budućnosti, gde humanoidi sa veštačkom inteligencijom čine 10% populacije. Glavni lik, dr Sudo Hikaru, takođe ima prikriveno ime Mogadit, pod kojim tajno preuzima nezakonite medicinske procedure. Na primer, za čoveka koji je nenamerno zarazio svoju humanoidnu ženu kompjuterskim virusom kada je nezakonito napravio rezervnu kopiju njenih podataka, Sudo predlaže operaciju za prepisivanje njene memorije koristeći rezervne podatke.

Da li se za postojanje koje je zamenjeno rezervnim podacima zaista može reći da je isto kao i ranije?

Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout The Animation

LIDENFILMS
12 epizode · TV Completed Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout The Animation, ライザのアトリエ ~常闇の女王と秘密の隠れ家~
7.03

Ryza je obična djevojka. Umorna od dosadnog seoskog života te zbog toga bježi iz sela kako bi se okupila sa svojim dobrim prijateljima na tajnoj lokaciji kako bi razgovarali o svojim snovima i planirali uzbudljive avanture. Jednog dana, odlučna Ryza i društvo odluče krenuti prema zabranjenom “otoku preko obale” kao svom prvom istraživačkom putovanju. Zajedno s alkemičarem i ostalim prijateljima koje tamo upoznaju, imaju “ljetnu avanturu” koju nikada neće zaboraviti.

Opis: Anime Overdose

Bleach: Thousand-Year Blood War

Studio Pierrot
52 epizode · TV Hiatus BLEACH 千年血戦篇
9.23

Da li je sve to bila samo slučajnost, ili je bilo neizbežno? Ičigo Kurosaki je stekao moći šinigamija kroz slučajni susret. Kao zamenski šinigami, Ičigo je bio uhvaćen u nemiru Društva duša, mesta gde se okupljaju pokojne duše. Ali uz pomoć svojih prijatelja, Ičigo je savladao svaki izazov da postane još jači.

Kada se novi šinigami i novi neprijatelj pojave u njegovom rodnom gradu Karakuri, Ičigo skače nazad na bojno polje sa svojim Zanpakutom da pomogne onima kojima je potrebna. U međuvremenu, Društvo duša primećuje nagli porast broja šupljina koje se uništavaju u Svetu Živih.

Oni takođe dobijaju odvojene izveštaje o nestanku stanovnika okruga Rukon. Konačno, Seireitei, dom žetelaca duša, je na udaru grupe koja sebe naziva Vandenreich. Predvođeni Ihvachom, ocem svih Kvincija, Vandenrajh objavljuje rat protiv žetelaca duša sa sledećom porukom: „Za pet dana, Društvo duša će biti uništeno od strane Vandenrajha. Istorija i istina koju su Žeteoci duša skrivali hiljadu dugih godina konačno su izneti na videlo. Sve se stvari moraju završiti kada počinje poslednja bitka Ičiga Kurosakija!

Dark Gathering

OLM
25 epizode · TV Ongoing ダークギャザリング
7.39

Keitarou Gentouga je brucoš na fakultetu koji mrzi duhove. Nažalost po njega, ima talent da privlači iste. Pre dve godine, ta veza dovela je do toga da doživi duhovnu povredu na desnoj ruci, a njegov prijatelj je bio uhvaćen u vatrenoj liniji. Taj događaj ga je doveo do toga da se povuče u sebe i da ima vrlo loše socijalne veštine. Srećom, Keitarou polako počinje da se meša sa društvom zahvaljujući pomoći svoje drugarice iz detinjstva, Eiko Houzuki.

Kao deo svog oporavka, Keitarou preuzima honorarni posao privatnog tutora, a njegov prvi učenik je upravo Eikoin rođak, Yayoi Houzuki. Osim što je dete sa izuzetnim talentom, postoji još jedna posebnost vezana za Yayoi – ima duhovnu konstituciju, baš kao i Keitarou. Međutim, za razliku od Keitaroua, ona žudi za susretom s duhovima, nadajući se da će pronaći duha koji je odveo njenu majku. Kako Yayoi i Eiko vuku Keitaroua po ukletim mestima, njegov honorarni posao se čini sve više udaljenim od prvobitne svrhe.

Hanma Baki: Son of Ogre

TMS Entertainment
39 epizode · ONA Completed The Boy Fascinating the Fighting God, 範馬刃牙 SON OF OGRE
7.65

Treći deo Baki serijala.

Helck

Satelight
24 epizode · TV Ongoing ヘルク
7.44

Dok čovečanstvo slavi poraz Gospodara Demona od strane usamljenog heroja, stanovnici demonskog sveta se pripremaju za takmičenje veka – turnir koji će odlučiti ko će naslediti titulu Gospodara Demona.

Tri meseca kasnije, turnir se odvija bez ikakvih problema – osim činjenice da je favorit za pobedu upravo čovečanski heroj Helck! Sa osmehom i mahanjem, on lako pobeđuje svoje demonske protivnike, dok glasno izražava svoju mržnju prema ljudima. Iako poziva na uništenje čovečanstva, istina o onome što se krije iza njegovog vedrog izgleda ostaje misterija.

Sumnjajući u Helckove namere, Crvena Vamirio – jedna od “Četiri nebeska kralja” koji nadgledaju demonski svet zajedno – pokušava otkriti šta heroj zaista želi. Sa titulom “Gospodar Demon” na kocki, sudbina demonskog sveta leži na njenim ramenima.

Horimiya: Piece

CloverWorks
13 epizode · TV Ongoing Horimiya: The Missing Pieces, ホリミヤ -piece-
8.31

Prikazuje priče iz mange koje nisu adaptirane u glavnom animeu.

Jujutsu Kaisen

MAPPA
47 epizode · TV Ongoing Sorcery Fight, 呪術廻戦
8.53

Zasnovano na mračnoj, fantastičnoj, šonen mangi Akutamija Gegea. Iako Itadori Juđi izgleda kao prosečan tinejdžer, njegova ogromna fizička snaga je jedinstven prizor! Svi sportski klubovi žele da im se priključi, ali Itadori bi radije provodio svoje vreme u klubu istraživača okultnog. Jednog dana, klub se nekako domogao zapečaćenog ukletog predmeta. Nisu ni svesni užasa koji će osloboditi kada slome taj pečat…

Liar Liar

GEEK TOYS
12 epizode · TV Completed ライアー・ライアー
6.54

Na Ostrvu Akademije sve se rešava kroz Igre; plaćen za određeni broj zvezdica, a najjačem studentu je dodeljena rang lista Sedam zvezdica. Hiroto, student premeštaja, neočekivano pobedi najjaču caricu i postaje pseudo-najjača u školi! Počinje igra uma laži i blefova!

Masamune-kun no Revenge

Silver Link.
24 epizode · TV Completed Masamune-kun's Revenge, 政宗くんのリベンジ
7.00

Kada je Makabe Masamune bio dijete bio je odbijen od bogate i lijepe djevojke pod imenom, Adadaki Aki, koja mu je dala nadimak “Svinjče” jer je bio debel. Shrvan time Masamune je onda počeo da ulaže veliki trud u svoj izgled. Dok sada prelijepi i narcistički srednjoškolac, Masamune je odlučio da se osveti- natjerat će Aki da se zaljubi u njega, a onda da je šutne kada se sljedeći put vide. Na njegovo iznenađenje, Masamune je prebačen u istu školu koju pohađa i sama Aki.

Njegov plan je polako postajao java, Masamune je počeo da formira odnos sa “Okrutnom princezom”, ali unatoč svojim naporima, neuspjeva u svojim patetičnim pokušajima. Masamuneov plan polako napreduje što dokazuje i pismo u kojem je oslovljen sa njegovim starim nadimkom. Ako Masamune ne otkrije identitet pošiljatelja, njegov plan je osuđen prije nego što uopće započne!

My Happy Marriage

Kinema Citrus
12 epizode · TV Hiatus Watashi no Shiawase na Kekkon
8.01

Mijo Saimori bila je nesrećno dete neuzvraćene, dogovorene ljubavi. Nakon smrti majke, njen otac je doveo svoju ljubavnicu i njenu sopstvenu ćerku, Kaju. Od tog trenutka, život mlade Mijo sveden je na ulogu obične sluškinje. Još gore, dok je Kaja nasledila porodične psihičke sposobnosti, Mijo nije imala nijednu – ona je zaista bila kćerka bez zasluga.

Nakon godina ponižavanja i lošeg tretmana, Mijo je naučila da pokorno spusti glavu, sakrije bol i izvršava svaku naredbu. Stoga nije iznenađujuće što je dogovoreno da se uda za Kijoku Kudoa, vojnog kapetana o kojem se šuška da je tako surov da je dosad oterao sve svoje potencijalne supruge.

Od bolnog odrastanja do bolnog braka, to je budućnost koja čeka Mijo – ili tako ona misli. Suprotno njenim očekivanjima, njen novi suprug zapravo je dobrog srca. Ono što zaista čeka Mijo je srećan, trajan brak pun sreće!

Reborn as a Vending Machine, Now I Wander the Dungeon

AXsiZ, Studio Gokumi
12 epizode · TV Completed Reborn as a Vending Machine, Now I Wander the Dungeon, I Was Reborn as a Vending Machine, Wandering in the Dungeon, I Reincarnated Into a Vending Machine, 自動販売機に生まれ変わった俺は迷宮を彷徨う
23 min. po ep.

Sredovečni mladić koji ima samo jednu strast u životu doživi svoj kraj u saobraćajnoj nesreći. Većina priča bi se tako završile, ali umesto toga, njegova priča ovde počinje kada se preporodi kao ono čemu se tokom života najviše divio – automat za prodaju! Ali njegov novi život se odigrava na najgorem mogućem mestu – šta može automat u tamnici punoj čudovišta kad svojevoljno ne može ni da govori ni da se kreće?

Opis: Anime Overdose

Record of Ragnarok

Graphinica, Yumeta Company
27 epizode · ONA Completed Record of Ragnarok, Shuumatsu no Valkyrie, Valkyrie of the End, 終末のワルキューレ
7.60

Epska borba jedan na jedan između 13 ratnika sa Zemlje i 13 bogova u kojoj će se odlučiti opstanak čovečanstva.

Reign of the Seven Spellblades

J.C.Staff
15 epizode · TV Ongoing 七つの魔剣が支配する
7.02

Kada se dečak i devojčica sretnu u prestižnoj školi magije, otvara se zavesa vrhunske fantastične serije! Ovogodišnji novi učenici stižu u Akademiju magije Kimberli. Ono što ih susreće tu je briljantna parada cvetova trešnje u punom cvatu i magičnih stvorenja. Oni ne znaju – ova akademija je svetište živog demona u kome nije zagarantovan ničiji život. Školska fantazija o čarolijama!

Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan (2023)

LIDENFILMS
24 epizode · TV Ongoing るろうに剣心 -明治剣客浪漫譚-
7.95

Deset godina je prošlo od kraja Bakumacua, perioda rata u kome su građani podigli ustanak protiv Tokugava šogunata. Revolucionari su želeli da stvore vreme mira i uspešnu zemlju oslobođenu ugnjetavanja. Došlo je novo doba Meidžija, ali mir još nije postignut. Mačevi su zabranjeni, ali ljudi se i dalje ubijaju na ulicama. Siročad ratnih veterana nemaju kuda da odu, dok se čini da je vlada zadovoljna time što im samo puni džepove novcem.

Jedan lutajući samuraj, Kenšin Himura, još uvek radi na tome da se uveri da vrednosti za koje se borio vrede života utrošenih da dovede do novog perioda. Nekada poznatog kao Hitokiri Batousaj, plašili su ga se kao najokrutnijeg ubice od svih revolucionara. Sada progonjen krivicom, Kenšin se zakleo da nikada više neće ubijati u znak iskupljenja za živote koje je oduzeo, i možda nikada neće upoznati mir dok ubijanje ne bude prošlost.

Sada, u 11. godini Meidžija, Kenšin nailazi na Kaoru Kamiju, vlasnika i glavnog instruktora malog dodžoa kome prete da će zatvoriti svoja vrata. Policija je nemoćna da zaustavi niz ubistava koje je u ime njenog dodžoa izvršio čovek koji tvrdi da je čuveni Batousaj. Kenšinova lutanja za sada zastaju, ali koliko dugo će proći pre no što ga sustigne prošlost?

Shiguang Dailiren (Link Click)

Haoliners Animation League, LAN Studio
23 epizode · TV Completed Link Click, Shi Guang Dai Li Ren, 时光代理人
8.88

Koristeći velesile da unose fotografije svojih klijenata jednu po jednu, Cheng Ksiaoshi i Lu Guang svoj posao shvataju ozbiljno u “Time Photo Studio”, maloj fotografskoj radnji postavljenoj u pozadini moderne metropole. Svaki posao može biti pun opasnosti, ali ništa nije važnije od ispunjavanja svakog naloga, bez obzira na razmjere … ili opasnosti!

The Devil is a Part-Timer!

Studio 3Hz, White Fox
37 epizode · TV Ongoing はたらく魔王さま!
7.84

Udarivši strah u srca smrtnika, Lord demon Satana počinje da osvaja zemlju Ente Isla sa svojim ogromnim demonskim vojskama. Međutim, dok se upušta u ovu brutalnu potragu za zauzimanjem kontinenta, njegov napor onemogućava junak Emilija, primoravajući Satanu da se brzo povuče kroz dimenzionalni portal samo da bi sleteo u ljudski svet. Zajedno sa svojim lojalnim generalom Alsielom, demon se našao nasukan u savremenom Tokiju i zarekao se da će se vratiti i završiti svoje potčinjavanje Ente Isla – to jest, ako uspeju da pronađu put nazad!

Nemoćan u svetu bez magije, Satana pretvara lik čoveka po imenu Sadao Maou i počinje da radi u MgRonald’s -u – lokalnom restoranu brze hrane – da sastavi kraj s krajem. Ubrzo shvata da njegov cilj da osvoji Ente Islu jednostavno nije dovoljan jer raste odlučan da se popne korporativnom lestvicom i postane vladar Zemlje, jedan po jedan zadovoljan kupac!

Bilo da se radi o skraćenom radnom vremenu, kućnim poslovima ili jednostavno pokušaju plaćanja stanarine na vreme, Hataraku Maou-sama! predstavlja urnebesan pogled na najprizemnije aspekte svakodnevnog života, sve kroz oči nesrećnog demonskog gospodara.

The Girl I Like Forgot Her Glasses

GoHands
13 epizode · TV Completed Suki na Ko ga Megane wo Wasureta
7.31

Kao drugarica Ai Mie, Kaede Komura uvek ima svoju pažnju usmerenu na nju. Privučen njenim slatkim šarmom, sve što želi je da ga ona gleda tim prelepim očima ispod naočara. Ali samo nekoliko dana nakon što se upoznala, Kaede primećuje nešto drugačije na Ai: oči joj žmire i nedostaju joj naočare. Ipak, on je i dalje smatra divnom! Neočekivano, Ai ima tendenciju da zaboravi naočare. Imajući užasan vid, teško prolazi kroz dan u školi. Srećom, Kaede je više nego voljna da joj pomogne. Kako Ai počinje da se oslanja na njega, Kaedeina osećanja prema njoj još više rastu. Isto tako, uprkos svojoj kratkovidosti, Kaede polako postaje osoba kojoj se Ai uvek nada da će videti.

The Most Heretical Last Boss Queen: From Villainess to Savior

OLM Team Yoshioka
12 epizode · TV Completed 悲劇の元凶となる最強外道ラスボス女王は民の為に尽くします。
7.08

Prajd Rojal Ajvi je posljednji zlikovac i licemjerni ološ iz otome igre Posljedni tračak svjetlosti. Počinila je nebrojene zločine – od zarobljavanja svog posvojenog brata ugovorom koji obvezuje dušu do zlouporabe položaja u kućanstvu. Ukratko, ona je veliki zlikovac.

Obična srednjoškolka iz Japana reinkarnira se u osmogodišnje tijelo princeze Prajd. Prva naredba: preživite i dočekajte još jedan dan. Koristeći svoje sposobnosti poput varalice, ona odlučuje spasiti svog oca, spasiti kraljevstvo i postati ljubazna i dobronamjerna vladarica. I tako, Prajd odlučuje promijeniti svoju sudbinu, bez obzira na sve!

Undead Girl Murder Farce

Lapin Track
13 epizode · TV Completed Undead Murder Farce, アンデッドガール・マーダーファルス
7.96

19. vek – svet je nastanjen raznim natprirodnim stvorenjima, poput vampira, golema, vukodlaka… Besmrtna lepota odsečene glave Aje Rindo, zajedno sa oni-hibridom „ubicom onija” Šuniči Cugaruom, i vernom služavkom Šizuku Hasej, putuje Evropom kao natprirodni detektiv „korisnik kaveza”, rešavajući natprirodne misterije dok traga za svojim izgubljenim telom.

Zom 100: Zombie ni Naru made ni Shitai 100 no Koto (Zom 100: Bucket List of the Dead)

BUG FILMS
12 epizode · TV Ongoing Zom 100: Bucket List of the Dead, Bucket List of The Dead, Zombie 100: 100 Things I Want to do Before I Become a Zombie, ゾン100~ゾンビになるまでにしたい100のこと~
8.37
U smećem ispunjenom stanu, 24-godišnji Akira Tendou gleda zombi film s beživotnim i zavidnim očima. Nakon što je proveo tri teške godine u iskorištavajućoj kancelariji u Japanu, njegov duh je slomljen. Ne može ni da sakupi hrabrost da prizna svoja osjećanja svojoj prelepoj kolegici Ohtori. Onda jedno jutro, naiđe na svog stanodavca koji ruča – a taj ručak je zapravo drugi stanar! Celi grad je preplavljen zombijima, i iako beži da bi izvukao živu glavu, Akira se nikad nije osećao više živim!
Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano