Nasumično

Soul Eater – Epizoda 51

TV Sub Datum Izlaska Septembar 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Soul Eater

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Soul Eater – Epizoda 51, Watch Soul Eater – Epizoda 51, don't forget to click on the like and share button. Anime Soul Eater always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Maka i Soul su jedini koji su se suprotstavili Asuri. Verujući da se Makin Genie Hunter jedini može boriti protiv Asure, njena snaga i odlučnost nadograđuju njen krajnji napad na Kishin Hunter, ali Asura lako razbija napad i regenerira se iz njega i nastavlja sa izdavanjem vlastitih napada, od kojih je jedan blokirao Soul i za koji Maka puni udarac da zaštiti Soulino nesvesno telo. Dok Asura veruje da je Maka konačno poražena, njena krv iz oružja se budi i ona nesvesno nastavlja napad, ali Asura je i dalje lako skida i prisiljava svoju krv iz oružja da popusti budeći je sa bolom. U međuvremenu, Crona svima govori da Makina prava snaga dolazi iz njenog srca, a ne tehnike, i Lord Death se oporavlja. Dok Asura kaže Maki da je izgubljena svaka nada za nju, ona i ostali, koji se oporave od nesvesnog stanja, odgovaraju da istinska snaga potiče iz hrabrosti. Asura, koja ne razume šta je hrabrost, tada počinje da podleže strahu. Uplašena, Asura slabo pokušava da porekne Makin napredak, ali njegovi pokušaji su uzaludni kada ga ona udari pravo u lice. Shvativši da je hrabrost poput ludila, Asura eksplodira, očistivši svet svog ludila. Međutim, Kid se plaši ponovnog rođenja drugog kishina. Maka ostaje samopouzdana, jer svi imaju hrabrost u srcu.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano