Nasumično

Soul Eater – Epizoda 22

TV Sub Datum Izlaska Septembar 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Soul Eater

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Soul Eater – Epizoda 22, gledajte Soul Eater – Epizoda 22. Soul Eater Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Kid nastavlja da goni svoje ciljeve sve dok iznenada ne naiđe i ne uključi Freea, otkrivajući da nijedan od njegovih napada nije efikasan. Zahvaljujući blagovremenoj intervenciji Black Star-a, Kid zaključuje da je Free protiv koga se bore zapravo prividni Free koji sebe projektuje, jer stvarni Free pokušava da kupi dovoljno vremena da on i Eruka stignu do svetišta kishin-a. Njih dvoje ulaze kako bi bili uronjeni u talasnu dužinu ludila kishina, zbog čega haluciniraju i zamalo izvrše samoubistvo, ali na vreme dođu do svojih čula da otkriju usnulog kishina.

Soul Eater

ソウルイーター
Ocena 7.91
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2008 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 51
Grad smrti dom je čuvene Akademije za smrt oružja Meister, tehničke akademije na čijem je čelu Shinigami - sam Lord Death. Njegova misija: podići "Kose smrti" da bi se Shinigami borili protiv mnogih zala njihovog fantastičnog sveta. Međutim, ove Kose smrti nisu napravljene od fizičkog oružja; nego se rađaju od ljudskih hibrida koji imaju sposobnost da svoje telo transformišu u Demon oružje i to tek nakon što su pojeli duše 99 zlih bića i jedne veštičje duše. Soul Eater Evans, Demon Scithe kojem je samo stalo do onoga što je u redu, ima za cilj da postane Death Scithe uz pomoć svog ravno vezanog vlasnika ili majstora, Make Albarna. Suprotstavljeni dvojac radi i uči zajedno sa usijanom Crnom Zvezdom i njegovim brižnim oružjem Tsubakijem, kao i sopstveni sin Shinigamija, Death the Kid, opsesivno-kompulzivni dvostruki držač dvojakih pištolja Patti i Liz. Soul Eater prati ove učenike Šibusena dok preuzimaju misije sakupljanja duša i zaštite grada od svetskih pretnji, dok rade zajedno pod kipeljim suncem kako bi postali zdraviji u umu, telu i duši.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano