Nasumično

Soul Eater – Epizoda 13

TV Sub Datum Izlaska Septembar 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Soul Eater

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Soul Eater – Epizoda 13, gledajte Soul Eater – Epizoda 13. Soul Eater Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Maka i Soul prolaze kroz specijalni trening pod Stein-om ukazujući na međusobne nedostatke pod dejstvom emocionalnih stimulansa, što dovodi do rasprave između njih dve koja preti da trajno spreče njihove duše da odjekuju jedna s drugom. Njih dvoje kasnije pohađaju dopunski čas u Londonu sa Crnom zvezdom i Tsubakijem gde susreću Slobodnog, besmrtnog vukodlaka čarobnog oka kojeg je Eruka pustila iz zatvora Veštica u ime Meduze. Tokom njihove bitke sa Freeom na visećem mostu, Black Star brzo propada nakon korišćenja Tsubaki-jevog načina Enchanted Svord, ostavljajući Maka i Soula da se bore sami. Međutim, njihove talasne dužine duše već su se razišle do te mere da Duša opeče Maka ruke u obliku oružja, čineći ga nespretnim. Njih dvoje ponovo počinju da se prepiru sve dok ih Tsubaki ne nagovori da ostave po strani i prihvate jedni druge, dozvoljavajući njihovim dušama da odjeknu jače nego ikad, iako to dovodi do pojačavanja ludila Dušine crne krvi i rizika da proguta Makinu dušu. Ipak, Maka je u stanju da iskoristi svog Lovca na veštice protiv Free-a i, uz pomoć novoproživele Crne Zvezde, natera ga da napusti most. Posle bitke, Maka iskašljava crnu krv u ruku.

Soul Eater

ソウルイーター
Ocena 7.91
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2008 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 51
Grad smrti dom je čuvene Akademije za smrt oružja Meister, tehničke akademije na čijem je čelu Shinigami - sam Lord Death. Njegova misija: podići "Kose smrti" da bi se Shinigami borili protiv mnogih zala njihovog fantastičnog sveta. Međutim, ove Kose smrti nisu napravljene od fizičkog oružja; nego se rađaju od ljudskih hibrida koji imaju sposobnost da svoje telo transformišu u Demon oružje i to tek nakon što su pojeli duše 99 zlih bića i jedne veštičje duše. Soul Eater Evans, Demon Scithe kojem je samo stalo do onoga što je u redu, ima za cilj da postane Death Scithe uz pomoć svog ravno vezanog vlasnika ili majstora, Make Albarna. Suprotstavljeni dvojac radi i uči zajedno sa usijanom Crnom Zvezdom i njegovim brižnim oružjem Tsubakijem, kao i sopstveni sin Shinigamija, Death the Kid, opsesivno-kompulzivni dvostruki držač dvojakih pištolja Patti i Liz. Soul Eater prati ove učenike Šibusena dok preuzimaju misije sakupljanja duša i zaštite grada od svetskih pretnji, dok rade zajedno pod kipeljim suncem kako bi postali zdraviji u umu, telu i duši.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano