Nasumično

Soul Eater – Epizoda 27

TV Sub Datum Izlaska Septembar 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Soul Eater

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Soul Eater – Epizoda 27, Watch Soul Eater – Epizoda 27, don't forget to click on the like and share button. Anime Soul Eater always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Dok se Maka i Crona bore protiv Girika i golema, Stein otkriva da je izvesna jeretička duša unutar golema. Duša se otkriva kao Arachne, veštica koju je u prošlosti pobedio Lord Death i koja se morala sakriti u tom istom golemu. Dok Giriko lako pretuče Crona-u i spreman je da ih dokrajči, Justin se pojavljuje i suočava s njim, ostavljajući Arachne-u ništa drugo do da pobegne sa Giriko-om. Golem ostaje da ih uspori, ali Justin to lako završava. Mali čovek po imenu Moskuito dovodi Arachne i Giriko u malo skrovište, gde se ona, zajedno sa svim svojim poslušnicima, zaklinje da će pobediti Gospodara Smrti.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano