Nasumično

Jibaku Shounen Hanako-kun – Epizoda 9

TV Sub Datum Izlaska Septembar 19, 2020 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Jibaku Shounen Hanako-kun

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Jibaku Shounen Hanako-kun – Epizoda 9, Watch Jibaku Shounen Hanako-kun – Epizoda 9, don't forget to click on the like and share button. Anime Jibaku Shounen Hanako-kun always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Jaširo je kidnapovana da pije čaj sa Sakurom, a njih dvoje se na kraju zeznu oko vlastitih ugovora koje su sklopili. Međutim, sve je ovo samo varka da bi se ona spustila iz straže, a Iashiro na kraju bude prikovan za stolicu i utopljen u nigde – mesto koje nije ni Granica ni deo Daleke ili Blizine Obale. Budući da ga nema nigde, to je i mesto koje može dovesti bilo gde, sa brojnim vratima koja vode do različitih destinacija širom različitih svetova i kroz vreme. Zajedno sa Natsuhiko, koja je takođe uvučena, eksperimentišu sa različitim vratima koja su poznata po Hanakovoj naredbi, koja je uspela da ih kontaktira putem radija. Natsuhiko brzo završi uvučen na slučajna vrata bezbrižno, a Iashiro uspeva da pronađe vrata slična vratima školske školske sobe. Upoznaje Amanea 18. jula 1969, koji je povređen i plakao u praznoj učionici. Amane brzo odlazi, ali ispusti ključ sa raketnim priveskom na ključ koji ona uzima, baš kad je Hanako locira. Vraćajući se u kupatilo za devojčice, Hanako se izvinjava zbog uništenja krofni i dočekuje njen dom, a Jaširo je odabrao da ćuti o ključu i pronađe način da ga zaštiti. U sceni nakon kredita, Tsukasa je viđen kako bolesno šara crtež krvlju i obraća se liku sličnom Mitsubi.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano