Nasumično

Jibaku Shounen Hanako-kun – Epizoda 5

TV Sub Datum Izlaska Septembar 19, 2020 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Jibaku Shounen Hanako-kun

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Jibaku Shounen Hanako-kun – Epizoda 5, Watch Jibaku Shounen Hanako-kun – Epizoda 5, don't forget to click on the like and share button. Anime Jibaku Shounen Hanako-kun always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Jaširo je zbunjena i postiđena što se suočava sa Hanako nakon poljupca, što i ona i Aoi pogrešno tumače kao Hanako koja joj se sviđa romantično. Nedavni porast broja školskih parova takođe podstiče Aoi da kaže Jaširu o glasinama o drvetu ispovesti, čarobnom drvetu gde će svako ko se ispod njega izjasni postati par, čak i oni istog pola. Dodajući svoje fantazije, Hanako priznaje Iashiro-u ispod drveta, ali podstiče Iashiro-a da odbije. Ovo iznutra poziva prizemlje kodame, koje je izvor svih neobičnih parova u školi, koje Hanako poražava i smanjuje na veličinu brokule. Dok Iashiro odlazi potpuno slomljen i posramljen, Hanako joj se izvinjava što joj je pobudila nade, jer je poljubac zapravo bio samo zaštitni šarm za odbijanje ukazanja. Iashiro odlučuje da sazna više o samoj Hanako. Na školskom krovu susreću Teru, za koju se otkriva da je Kou-ov stariji brat. Teru daje neodlučnom Kouu poslednju priliku da istjera Hanako. Ne uspevajući da od Hanaka dobije informacije o sebi, Jaširo se okreće knjigama iz biblioteke, susrećući dečaka i devojčicu koji su ih posmatrali, iako joj to nije poznato. Devojčica ohrabruje Iashiro-a da potraži broj 5 od sedam misterija ako zaista želi da sazna više o Hanako-u. Aoi govori Jaširu o petoj misteriji „Biblioteka sa satom“, posebnom spremištu u biblioteci punoj knjiga prošlosti, sadašnjosti i budućnosti svakog člana škole, a u njega se može ući samo u 4 sata, otuda i naziv. Od ovih knjiga, bele su o živima, crne o mrtvima, a crvene su jednostavno zabranjene knjige. Dok je Iashiro razmišljao o pronalasku Hanakove knjige, misteriozna devojčica i dečak posmatraju scenu, a lik iza nje nalikuje Hanaku.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano