Nasumično

Jibaku Shounen Hanako-kun – Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska Septembar 19, 2020 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Jibaku Shounen Hanako-kun

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Jibaku Shounen Hanako-kun – Epizoda 3, Watch Jibaku Shounen Hanako-kun – Epizoda 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Jibaku Shounen Hanako-kun always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Da bi razveselio Jaširo, Aoi joj govori o br. 2 od sedam misterija, „stepeništu Misaki“, stepeništu ispred umetničke prostorije škole gde je četvrti stepenik ulaz u svet mrtvih. Svako ko uđe tada je iseckan na komade i krv mu kapa na stepeništu u sumrak. Sledećeg dana, međutim, Iashiro otkriva da je Aoijevo postojanje nestalo u školi, od njenih predmeta do čak svih sećanja na nju. Uplašen i zbunjen, Iashiro traži pomoć Hanako, a Kou takođe otkriva kako nedostaju njegovi školski drugovi Ioko i Satou. Hanako pretpostavlja da su studenti zalutali u “granice”, područja Daleke obale u kojima se nalaze ukazanja i zaboravljene stvari odvojeno od Bliske obale, u kojoj borave živi. Od sedam granica u školi koje se povezuju sa duhovnim svetom, jedan od ovih ulaza je četvrti stepenik stepenica Misaki, čuvan drugom misterijom. Trojica ulaze u japansko okruženje nalik svetinji na granici. Dočekuje ih telefonski poziv same misterije koja se predstavlja kao školska učiteljica po imenu Misaki koja je ovde umrla i zahteva da joj pronađu delove tela. Pronalaženje jednog dela tela otvoriće im jednu kapiju koja seže prema vrhu granice. Ako to ne učine u roku, ogromne makaze počinju da ih gone, zajedno sa japanskim lutkama bez lica. Odlučuju da unište joriširo br. 2, dragoceni predmet koji daje moć misteriji, tako da će se ona odreći svoje granice. Kako se približavaju poslednjoj kapiji, Iashiro se pita ko je ta koja telefonira ako treba da pronađu telo “Misaki” za nju.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano