Nasumično

Jibaku Shounen Hanako-kun – Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska Septembar 19, 2020 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Jibaku Shounen Hanako-kun

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Jibaku Shounen Hanako-kun – Epizoda 6, Watch Jibaku Shounen Hanako-kun – Epizoda 6, don't forget to click on the like and share button. Anime Jibaku Shounen Hanako-kun always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

U pratnji Koua, Iashiro traži biblioteku 4 sata. Umesto da pronađe Hanakovu knjigu, Iashiro baca pogled na sebe i u odeljku „Budućnost“, vidi kako otkriva Hanakin pravi identitet i saznaje njegovo pravo ime: Amane Iugi. Međutim, stranice postaju crvene i čini se da ih obojica proždire gromoglasan odraz nje same, iako Hanako stiže taman na vreme da ubije stvorenje. Zatim upoznaju br. 5 Sedam misterija i kustosa biblioteke: natprirodnog nalik pauku po imenu Tsuchigomori koji pokazuje spoljašnju ličnost kao učitelja u školi. Kao vođa Sedam misterija zadužen za održavanje ravnoteže između Bliske i Daleke obale, Hanako zaključuje da postoji izdajničko natprirodno što menja glasine škole, predlažući da se privremeno uništi svaki misteriozni joriširo kao bezbednosna mera. Posle kratkog okršaja gde Tsuchigomori primorava Koua i Iashiroa da razotkriju njihove najsramotnije tajne, pušta ga samo Iashiroa da ga prati do najdubljeg dela Granice, gde ona uništava njegov iorishiro. Slično incidentu sa stepenicama Misaki, Iashiro gleda na uspomene u njemu i vidi Tsuchigomorija kao učitelja koji teži ranama živog Hanaka ili Amanea. Kao student, Amane se uvek misteriozno povređivao i imao je veliku strast prema astrologiji, mada se zavetovao da će se umesto toga odreći budućnosti, darujući Tsuchigomoriju „mesečevu stenu“ za koju se veruje da je pravi mesečev komad koji je bivši čuvao kao svoj joriširo do danas. Probudivši se u ambulanti, Tsuchigomori otkriva da je Amane jedina osoba koja je ikada promenila svoju unapred određenu budućnost i još uvek danas ispunjava svoje obećanje boravkom u školi kao natprirodnim.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano