Nasumično

Initial D Fourth Stage Epizoda 5

TV Sub Datum Izlaska Novembar 30, 2020 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Initial D Fourth Stage

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Initial D Fourth Stage Epizoda 5, Watch Initial D Fourth Stage Epizoda 5, don't forget to click on the like and share button. Anime Initial D Fourth Stage always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Projekat D dobija još jedan poziv iz Todo Racing School-a, ovog puta protiv diplomca profesionalnog trkača koji se upravo vratio. Riosuke dobija upozorenje od Kioichi Sudo-a da ne dozvoli Project D-u da se takmiči protiv profesionalnog trkača, pogotovo jer je to novoformirani tim. Na svoju zbunjenost, Riosuke razmišlja o tome koji automobil treba koristiti protiv Tomoiuki Tachija, jednog od Todoovih elitnih diplomaca. Ono što ga više zbunjuje je Kioichijevo upozorenje da ako se ikada budu takmičili sa Todom, sam Riosuke mora da se takmiči sa svojim FD.

 

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano