Nasumično

Initial D Fourth Stage Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska Novembar 30, 2020 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Initial D Fourth Stage

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Initial D Fourth Stage Epizoda 1, Watch Initial D Fourth Stage Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime Initial D Fourth Stage always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Takumi Fujivara je doneo odluku i pridružio se Riosukeu i Keisukeu Takahashi u stvaranju novog trkačkog tima. Projekat D je sada formiran, a oni imaju samo jedan cilj, da se takmiče sa najboljim vozačima u čitavoj regiji Kanto. Ovo je priča o tome kako su njihova imena postala legendarna među ulicama Tougea. Prva bitka je protiv Seven Star Leaf-a (članovi su Tohru i Atsuro) na njihovom domaćem kursu, Momiji Line. U kafiću, Tohruin voljeni, Nao, kaže da ako Tohru izgubi bitku, mora da obeća da će prestati da se utrkuje. A bitka između Takumijeve 86 i Tohruovog Roadstera u spustu uskoro treba da počne.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano