Nasumično

Initial D Fourth Stage Epizoda 15

TV Sub Datum Izlaska Novembar 30, 2020 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Initial D Fourth Stage

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Initial D Fourth Stage Epizoda 15, gledajte Initial D Fourth Stage Epizoda 15. Initial D Fourth Stage Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Takumi nastavlja da se bori između razlike između svojih osam i šest i imprezinih sjajnih 4VD mogućnosti. Iznenađujuće, od neočekivanog bivšeg rivala dobija napojnicu za rešavanje ovog problema. Sada je Project D došao na sastanak sa svojim sledećim protivnicima, parom Lan Evos. Međutim, protiv njih je postavljena smrtonosna zamka koja će promeniti plimu. Ovo stavlja praksu u rizičnu situaciju.

Initial D Fourth Stage

頭文字〈イニシャル〉D FOURTH STAGE
Ocena 8.16
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2004 Trajanje Epizode: 27 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 24

Takumi Fujivara se konačno pridružuje Riousuke-u i Keisuke-u Takahashi radi stvaranja „Projekta D.“ Njihov cilj je dvojak: Riousuke želi da razvije svoju „Teoriju brzih uličnih trka“, dok Keisuke i Takumi imaju za cilj poboljšanje svojih vozačkih veština suočavanjem sa moćnim protivnicima na opasnim putevima. Ideja Projekta D je da izazove timove uličnih trka iz drugih prefektura da poboljšaju svoje rekorde uzbrdo i nizbrdo. Da bi privukao pažnju najboljih trkačkih timova, Rjunosuke kreira namensku veb stranicu za najavu budućih bitaka Projekta D i objavljivanje rezultata tima. Četvrta sezona Inicijalnog D detaljno opisuje poteškoće i uspehe članova Projekta D dok pokušavaju da postanu najbolji tim za ulične trke izvan prefekture Gunma.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano