Nasumično

Initial D Fourth Stage Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska Novembar 30, 2020 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Initial D Fourth Stage

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Initial D Fourth Stage Epizoda 2, Watch Initial D Fourth Stage Epizoda 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Initial D Fourth Stage always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Takumi i Toru Suetsugu obojica su nepromišljeni vozači, ali ipak postoji velika razlika u njihovim sposobnostima. Tokom ove bitke pokazuje li zašto je Takumi poznat kao jedan od dvostrukih asova Projekta D, jer je Osam-šestorka spremna da pretekne sopstveni Roadster spuštanja Seven Star Leaf-a koristeći tehnike o kojima se ni na sanjama nije moglo na ulicama. Na kraju epizode, Daiki zove Tomoiuki-ja i obećao je u ime škole Todo, da nikada neće izgubiti protiv spustaša Projekta D, Takumija Fujivare.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano