Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Initial D Fourth Stage Epizoda 24

TV Sub Datum Izlaska Novembar 30, 2020 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Initial D Fourth Stage
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Initial D Fourth Stage Epizoda 24, Watch Initial D Fourth Stage Epizoda 24, don't forget to click on the like and share button. Anime Initial D Fourth Stage always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Dramatičan zaključak između Eight-Sik i S2000 je nadomak. Sad kad se Bog Arm uozbiljio, Takumi će nadoknaditi pobedu, dozvolivši Osmici-šestorici da se održi, znajući da su samo rizični manevri jedini put do uspeha. Posle epizode ​​postaje crna sa porukom „Vidimo se ponovo“.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga