Nasumično

Chihayafuru Sezona 3 – Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska Februar 22, 2023 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Chihayafuru

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Chihayafuru Sezona 3 – Epizoda 12, gledajte Chihayafuru Sezona 3 – Epizoda 12. Chihayafuru Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Posetite naše prijatelje Anime Overdose!

Chihayafuru

ちはやふる
Ocena 8.25
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2011 Trajanje Epizode: 22 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 74

Chihaja Ajase, devojka snažne volje, odrasta u senci svoje starije sestre. Bez sopstvenih snova, zadovoljna je svojim udelom u životu sve dok ne upozna Arata Vataja. Tiha učenica na razmeni u osnovnom razredu je upoznaje sa takmičarskom karutom, fizički i mentalno zahtevnom kartaškom igrom inspirisanom klasičnom japanskom antologijom Sto pesnika. Očarana Arata-ovom strašću za igrom i inspirisana mogućnošću da postane najbolja u Japanu, Chihaja se brzo zaljubi u svet karute. Zajedno sa čudotvornim Aratom i njenom oholom, ali vrednom prijateljicom Taichi Mashimom, ona se pridružuje lokalnom Shiranami Društvu. Trio provodi idilične dane detinjstva igrajući se zajedno, sve dok ih okolnosti ne razdvoje.

Sada u srednjoj školi Chihaja prerasta u karuta nakazu. Cilj joj je da osnuje opštinski visoko takmičarski klub Karuta u Mizusavi, usmeravajući se na državno prvenstvo u Omi Jingu. Ponovno ujedinjena sa sada ravnodušnim Taichijem, Chihajin san o uspostavljanju karuta tima samo je jedan korak do ostvarenja: ona mora okupiti članove sa strašću za igrom koja odgovara njenoj.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano