Nasumično

Chihayafuru – Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska Oktobar 12, 2020 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Chihayafuru

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Chihayafuru – Epizoda 3, Watch Chihayafuru – Epizoda 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Chihayafuru always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Chihaia, Taichi i Arata odlaze u društvo karuta gde ljudi vežbaju takmičarsku karutu. Tamo su izazvani na meč tri na tri protiv nekih regularnih članova. Arata preuzima odgovornost za većinu utakmica, što dovodi do određene konkurentnosti unutar tima, kao i protivničkog tima. Nakon pobede u igri, grupa saznaje o timskom turniru i započinje trening za njega. Kasnije Chihaia saznaje da Taichi ide u daleku srednju školu, a Arata će se vratiti u Fukui nakon što diplomira, što znači da neće moći da nastave zajedno igrati karutu. Pri pomisli na ovo ona se uznemiri i odbija da uđe na turnir. Međutim, posle nekoliko saveta njenog mentora karute, ona se ipak odlučuje da im se pridruži, prihvatajući da nije jedina koja će biti usamljena. Nakon diplomiranja, Chihaia izaziva Arata na jedan finalni meč i obećava da će se jednog dana ponovo sastati.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano