Nasumično

Chihayafuru – Epizoda 13

TV Sub Datum Izlaska Oktobar 12, 2020 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Chihayafuru

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Chihayafuru – Epizoda 13, Watch Chihayafuru – Epizoda 13, don't forget to click on the like and share button. Anime Chihayafuru always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Tim stiže u Omi Jingu na nacionalni turnir. Kako prvi meč počinje, Chihaia se oseća preplavljenim vrućim i bučnim okruženjem turnirske dvorane. U međuvremenu, Arata se uputio do Omija Jingua, sećajući se vremena koje je proveo sa svojim dedom, koji ga je naučio mnogim dragocenim savetima o karuti pre nego što je počeo da gubi pamćenje zbog demencije. Kada su Arata zamolili da čuva svog dedu na dan turnira, vratio mu je pamćenje i ohrabrio ga da ode, ali je preminuo tokom turnira. Prevazilazeći svoj strah, Arata stiže u turnirsku salu taman na vreme da svedoči kako se Chihaia onesvestio. Taichi stavlja Chihaia-a na brigu Arate dok on i ostali nastavljaju meč. Dok Chihaia jadikuje da je iznevjerio sve, Arata nailazi na starog poznanika i shvata da još uvijek voli karutu. Dok se Chihaia zarekla da će se oporaviti na vreme za pojedinačni turnir, ona dobija paket od Arate, rekavši da će se ponovo sastati u meču.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano